Juhász Roland: gól és győzelem

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 31. 22:08
Juhász Roland szerezte meg a vezetést az Anderlecht számára a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Kortrijk otthonában. A magyar válogatott védő a 62. percben talált be, a mérkőzést pedig 3-1-re nyerték a lila-fehérek.


Az Anderlecht az idény eleji bukdácsolás után kezd magára találni, ezt jelzi a tabellán elfoglalt második helye is. A Standard Liége utolérése szempontjából azonban létfontosságú lenne megnyernie a kiscsapatok elleni mérkőzéseket.

 

A tabella 10. helyén álló Kortrijk elleni összecsapás például ebbe a vonulatba tartozik, és ezúttal nem is kellett csalódniuk a brüsszeli drukkereknek, hiszen  megszereztéka  három pontot.

 

A vezetést a 11. percben ugyan a hazaiak szerezték meg, ám a második félidőben taroltak a lilák. Előbb Vlcek egyenlített, majd a 62. percben Juhász Roland is eredményes volt, az utolsó percben pedig Boussoufa állította be a 3-1-es végeredményt.

 

Az Anderlecht két közvetlen riválisa is nyert: a címvédő Standard a Roeselare ellen nyert, míg a harmadik Club Brugge a Tubizet-t múlta felül.

JUPILER LEAGUE, 20. FORDULÓ:
Kortrijk - Anderlecht 1-3
Club Brugge - Tubize 3-1
Germinal - Westerlo 2-1
Mouscron - Dender 0-2
Waregem - Mechelen 1-1
Standard Liége - Roeselare 3-0
Mons - Cercle Brugge 1-1

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu