Játékosát vesztette és remizett a Barca

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 22. 15:59
Videóval! A klubvilágbajnokság megnyerését követően máris felkészülési mérkőzést játszott a Barcelona. A katalánok lehet, hogy jobban tették volna, ha inkább pihennek, hiszen a kuvaiti Kazma elleni döntetlen során több mint egy hónapra elveszítették egyik legtehetségesebb játékosukat, Jeffrent. A gránátvörös-kékek szurkolói legalább Bojan Krkics fantasztikus találatának tapsolhattak...


Az újabb trófea bezsebelése után nem tért azonnal haza a Barca, az Arab Emírségekből inkább átruccant Kuvaitba, ahol levezetésképpen megmérkőzött a helyi Kazma együttesével. 

Nem volt egyszerű dolga a főként fiataljait bevető katalánoknak, hiszen egészen az utolsó tíz percig nem tudtak betalálni az ellenfél kapujába. Akkor azonban jött az egyik ifjú zseni és egy fantasztikus találattal megszerezte a vezetést az ibériaiaknak.

Ezúttal Bojan Krkics volt a megmentő, aki a jobbszélen elfutva, remekül löbbölt alá a labdának, amely a kifutó kapus és a tétovázó védők feje felett behullott a kapuba! Óriási gól volt, ám nem volt vége a találkozónak. Zafiri révén a 90. percben egalizált a közel-keleti gárda, így egy döntetlennek fejezte be az évet a Barcelona. 

Pep Guardiola azonban bosszakodhat, hiszen a klubvilágbajnokságon is szerephez jutott Jeffren a második félidő elején lebicegett a pályáról. A meccset követő orvosi vizsgálatok megállapították, hogy a fiatal támadó öt hetet kell kihagyjon combsérülése miatt.

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉSEK:
Kazma-Barcelona 1-1 (0-0)

BOJAN KRKICS CSODAGÓLJA:

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu