KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JEFFREN_SUAREZ"
Barca: drága lesz Jeffrén visszatérése 2011. augusztus 5. 09:26 Nem szeretné végleg elengedni a Barcelona a Sporting Lisszabonhoz igazolt Jeffrén Suárez kezét, a csapat csütörtökön bejelentette, visszavásárlási opciót illesztett a szélső szerződésébe.
 
Nem kapkodnak a Barca-tehetségért 2011. július 19. 19:19 A Barcelona elengedné U21-es Európa-bajnok támadóját, Jeffrén Suárezt, csakhogy a klubok nem kapkodnak a venezuelai születésű labdarúgóért.
 
Elvihetik a Barca Európa-bajnokát 2011. július 7. 09:56 Nem csak érkezője, hanem távozója is lehet idén nyáron az FC Barcelonának. Spanyol lapértesülés szerint a Valencia CF szeretné szerződtetni Jeffren Suarezt.
 
Még kivár az FC Barcelona ifjonca 2011. június 13. 12:36 Nem tartozik a Bajnokok Ligája győztesének alapemberei közé, de Jeffren Suarez reméli, a következő hetekben alaposan megnöveli ázsióját a nemzetközi futballéletben. Ezért sem akar elhamarkodottan dönteni, pedig három sztárklub is érdeklődik iránta.
 
Jeffrent még az ág is húzza 2011. január 20. 17:38 Izomszakadás miatt öt hétre harcképtelenné vált Jeffren Suárez, a Barcelona venezuelai származású, de spanyol U21-es válogatott szélsője.
 
Egy hónap a Barcelona középpályásának 2010. október 27. 12:03 Ismét megsérült Jeffrén Suárez. A Barcelona középpályása egy hónapot lesz kénytelen kihagyni.
 
Csábítgatják a Barca fiatalját 2010. április 23. 17:19 A spanyol Cadena Ser rádió értesülései szerint a La Ligában szereplő Real Zaragoza együttese élénken érdeklődik Jeffrén Suarez iránt.
 
Játékosát vesztette és remizett a Barca 2009. december 22. 15:59 Videóval! A klubvilágbajnokság megnyerését követően máris felkészülési mérkőzést játszott a Barcelona. A katalánok lehet, hogy jobban tették volna, ha inkább pihennek, hiszen a kuvaiti Kazma elleni döntetlen során több mint egy hónapra elveszítették egyik legtehetségesebb játékosukat, Jeffrent. A gránátvörös-kékek szurkolói legalább Bojan Krkics fantasztikus találatának tapsolhattak...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu