Januárban leléphet a Real új igazolása!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 4. 11:58
Valami bűzlik Hamit Altintop átigazolása körül, a Bayern München cserepadjáról ingyen a Real Madridhoz került török válogatott friss nyilatkozatában máris a távozásáról beszélt. Pedig még be sem mutatkozott a királyiaknál!


Májusban érkezett a kicsit furcsa hír, miszerint a bombaerős fővárosi kerethet csatlakozik a bajoroknál az utóbbi időben mellékszereplőnek számító futballista, aki négy évre írt alá.

Úgy tűnik, hogy Altintop is tisztában lehet helyzete nehézségével, nem nagyon szeretne harcolni a helyéért ha nincs értelme, máris az egérutat építi ki a kudarc esetére. Úgy hírlik, máris felvette a kapcsolatot a Galatasaray vezetőedzőjével, Fatih Terimmel.

„Fontos játékos vagyok, és az emberek elvárják tőlem a jó teljesítményt. Meg kell lennie bennem ennek az érzésnek, sajnos a Realnál mindez nem érvényesül. Ez nem arról szól, hogy játszom vagy sem, sokkal inkább erről az érzésről" – mondta a török Vatan lapnak.

„Fogalmam sincs, mi fog történni. Először megvárom, hogyan teljesítek itt januárig, ha nem tudnék beilleszkedni, akkor fogom magam és a Galatasarayhoz igazolok" – tette hozzá a középpályás, aki a királyiak egyetlen felkészülési mérkőzésén sem lépett pályára.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu