KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HAMIT ALTINTOP"
Hivatalos: a Realból igazolt a Galata 2012. július 13. 15:37 A Galatasaray bejelentette eddigi legnevesebb igazolását a nyáron: a Real Madrid 29 éves középpályása, Hamit Altintop négy évre választotta az isztambuliakat, potom három és fél millió eurót kellett kicsengetni érte.
 
A Realból a Galatasarayba szerződik 2012. május 30. 21:16 Hamit Altintop, a Real Madrid 29 éves futballistája tavaly nyáron érkezett az idei BL-döntőben alulmaradt Bayern Münchentől, de máris továbbáll, és a jövőben hazájában, Törökországban bizonyíthat.
 
Kedden debütálhat Altintop a Realban 2011. szeptember 26. 15:54 Kedden kerülhet sor Hamit Altintop régóta várt debütálására a Real Madridban, amikor az Ajax látogat a Bernabéuba - írja a Marca.
 
Először edzett Altintop, Ronaldo nem 2011. szeptember 16. 18:44 Kétséges Cristiano Ronaldo hétvégi pályára lépése a Real Madrid színeiben, miután az aranylabdás bokáját három öltéssel kellett összevarrni a Bajnokok Ligája-nyitány után. Először edzett társaival Hamit Altintop.
 
Januárban leléphet a Real új igazolása! 2011. augusztus 4. 11:58 Valami bűzlik Hamit Altintop átigazolása körül, a Bayern München cserepadjáról ingyen a Real Madridhoz került török válogatott friss nyilatkozatában máris a távozásáról beszélt. Pedig még be sem mutatkozott a királyiaknál!
 
Megoperálják a Real-szerzeményt 2011. június 23. 17:27 Derékproblémái miatt meg kell műteni Hamit Altintopot, a Real Madrid új szerzeményét, így a török futballistának várhatóan ki kell majd hagynia a szezon elejét.
 
Ki lőtte a szezon gólját? Top 10 2011. június 10. 18:22 SZAVAZZ! Csütörtökön a gólkirályokkal foglalkoztunk, pénteken a szezon legszebb góljai kerülnek terítékre! A SportHirado.hu összegyűjtötte az elmúlt egy esztendő tíz legszebb találatát, találsz kapáslövéseket, ollózós szépségeket, szabadrúgásból eleresztett bombát, akció- és szólóból született gólokat és magyar érdekeltséget is. Íme tehát honlapunk szerint a futballidény tíz legszebb találata időrendi sorrendben, dönts, ki legyen a győztes!
 
Hamit Altintop a Madridé – hivatalos 2011. május 19. 18:14 A Real Madrid hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette Hamit Altintopot. Pénz nem cserél gazdát, hiszen a németországi születésű, de török válogatott labdarúgó szerződése a nyáron lejár a Bayern Münchennél. A Puskás-díjas középpályás négy évre ír alá a Bernabéuba, ahova a szintén török Nuri Sahin is elkötelezte magát a közelmúltban.
 
Sahin honfitársa is a Real Madridé lehet 2011. május 10. 15:33 Könnyen elképzelhető, hogy Nuri Sahin után néhány napon belül újabb török labdarúgót igazol a Real Madrid, ezúttal is a Bundesligából.
 
Elkívánkozik Puskás-díjasa a Bayerntől 2011. február 24. 15:03 Hamit Altintop több játéklehetőséghez szeretne jutni, de mivel ezt nem látja biztosítottnak a Bayern Münchennél, a nyáron továbbállna.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu