Így ereszti ki a fáradt gőzt Ronaldinho!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 8. 17:01
Videóval! A Le Parisien és a L'Equipe lerántotta a leplet Ronaldinho "éjszakai kalandjairól", a legfrissebb hírek szerint vasárnap este, pár órával azután, hogy gólt lőtt az Atalanta ellen Bergamóban már Párizs egyik ismert lokáljában mulatott. A La Gazzetta dello Sport hozzáteszi, nyilván stratégiát váltott a sztár, hiszen Milánó túl kicsi lett számára, lépten nyomon szurkolókba botlik, akik felróják neki, édeskevés, amit a pályán nyújt.


Vasárnap repülőre szállt a futballista és Párizsban, egészen pontosan az "Ermitage" nevű klubban eresztette ki a fáradt gőzt (egyébként nem először).

Szambapartira hívták, amit persze nem tudott visszutasítani,  s egyszer csak a buli kellős közepén találta magát, a zenészek között! Kedvenc hangszerével, dobbal improvizált, miközben a zene ritmusa teljesen magával ragadta, mintha transzba esett volna. Hét euróért bárki láthatta a műsort. Körülötte üres sörösüvegek az asztalon...

Korábbi világbajnok, korábbi aranylabdás, korábbi BL-győztes, korábbi futballista - írja róla a L'Equipe csütörtöki írásában ("Ronaldinho hanyatlása"), labdarúgóként tehát már el is temette a világsztárt. 

A napokban már beszámoltunk róla, hogy a Zürich elleni BL-csoportmeccs előtt is mulatozott a sztár, a Milan fizetéselvonást helyezett kilátásba, ha nem változtat életstílusán. Van miből fizetnie Dinhónak, francia lapok szerint a reklámbevételekkel együtt évi 14 millió euró kasszíroz, miközben a cserepadot koptatja a Milanban, túlsúlyos, nagyvilági életet él, gyengéje pedig a whisky...

“Ronnie élete a futball, de jogosan merül fel a kérdés, hogy képes-e még ezért áldozatot vállalni” - nyilatkozta a sajtónak egy párizsi barátja.

ÍME A VIDEÓ!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu