Huszti: Kedd éjfélig csapatot válthatok

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 30. 19:32
Huszti Szabolcs elárulta, nem szakmai, hanem alighanem személyes okok vezettek ahhoz, hogy a Zenit edzője már a kispadon sem nagyon számít rá. A középpályás nem tartja kizártnak, hogy még az átigazolási időszak kedd éjféli zárása előtt csapatot vált. Korábban egy Premier League-klub is képben volt.


A magyar labdarúgó-válogatott kerete hétfő koradélután találkozott Telkiben, hogy elkezdje a felkészülést a Svédország, illetve a Moldova elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

A kivételt Huszti Szabolcs képezte, aki már vasárnap megérkezett Szentpétervárról – ám az már közel sem biztos, hogy a Zenit játékosaként tér oda vissza.

„A jelenlegi helyzet tarthatatlan. Az edző, Luciano Spalletti nem számol velem, és a kispadon ücsörgés nem az én műfajom. Sőt mostanában már ez sem garantált. Nem akarok mindenáron elszerződni, de a kialakult helyzeten mielőbb változtatatni kell” – nyilatkozta Huszti a telki edzőközpont előcsarnokában.

Adja magát a kérdés, hogy az olasz szakember miért nézi őt kis túlzással levegőnek. Huszti Szabolcs sejtelmes válaszából sok mindent ki lehet olvasni.

„Nem hiszem, hogy szakmai kifogásai lennének velem szemben. Inkább a személyes tényezőkben kell keresni a hibát. Erről csak annyit: lehet, hogy nem mindig a megfelelő időben szólaltam meg, és sokszor túlzottan is őszinte voltam. Én már csak ilyen gyerek vagyok: ami a szívemen, az a számon.”

Az alapján, amit Huszti elmondott, több mint valószínű, a Zenitnél nincs jövője. De akkor merre tovább?

A játékos elárulta, három-négy héttel ezelőtt egy Premier League-együttes kölcsönvette volna, de klubja vezetői határozott nemmel válaszoltak. Most talán már a kölcsönadás felé is hajlanának, de az idő szorít: augusztus 31-vel bezár az átigazolási bazár.

Huszti ennek ellenére el tudja képzelni, hogy kedd éjfélig megoldás születik, és szerdán már egy másik csapat labdarúgójaként ébred.



Fő a jókedv!
A magyar válogatott nem fecsérli az időt, hétfőn öt órakor Egervári Sándor már edzést vezényelt a fiúknak. A foglalkozás feltűnően jó hangulatban telt – ez részben annak köszönhető, hogy a játékosok több alkalommal is egymással versenyeztek. Aki veszített, vagy utolsóként végzett valamelyik gyakorlattal, annak - a szövetségi kapitány szavaival élve - amolyan megszégyenítésképpen fekvőtámasszal kellett bűnhődnie. Egervári Sándor pedig nagy lelkesen csak adta a játékosok alá a lovat – a csapatszellem jobb nem is lehetne. Csak maradjon is így a svédek és a moldávok elleni meccs után!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu