Hoppá! Meireles aláírt a Chelsea-hez!

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 1. 00:11
Hivatalos! Hihetetlen fordulat az utolsó utáni pillanatokban, rögtön azután, hogy Josszi Benajun elhagyta a Chelsea-t, a Kékeknek sikerült megszerezni Raúl Meirelest, aki négyéves szerződést írt alá!


A Kékek nem árultak el több részletet, a 28 éves középpályás tavaly érkezett a Vörösökhöz, lassan lendült bele a játékba, de januárban hat mérkőzésen öt gólt lőve letette a névjegyét, összesen 44 mérkőzésen szerepelt a Poolban.

A portugált korábban is összeboronálták a londoniakkal, de egészen a szerdai zárónap utolsó pillanataiig nem tűnt úgy, hogy bármi lehet az üzletből. Este 11 óra körül viszont kiderült, beadta hivatalos távozási kérelmet, éjfél után pedig már be is jelentették váltását.

Ha valakiben felmerült, hogyan hozták tető alá egy óra alatt az üzletet az egymástól több száz kilométerre székelő csapatok, annak Damian Comolli, a Liverpool sportigazgatója elárulta a titkot: este 10-re már végleges volt a szerződés, csak a bejelentés késett.

A BBC szerint a fővárosiak 12 millió fontot fizettek a Mersey-partiaknak Meirelesért.

Pontosan hét hónappal Fernando Torres drámai klubcseréje után ismét a Chelsea generálta a drámát az utolsó pillanatokban, a másik főszereplő pedig újra a Liverpool volt. André Villas-Boas terve teljesült, sikerült megerősíteni a középpályát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Meireles menni akar, Bellamy érkezett
Dráma az utolsó percekben, Raúl Meireles beadta hivatalos távozási kérelmét a Liverpoolnak - közölték a Vörösök szűkszavú közleményben hivatalos oldalukon. Az időzítés furcsa, valószínűleg az állhat a háttérben, hogy fülébe...
Tovább a teljes cikkhez »
KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Benajun: Aláírtam az Arsenalhoz!
Hoppá! Miközben Mikel Artetáról szóltak a hírek, Josszi Benajun twitterén elárulta, aláírt az Arsenalhoz. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs, de ezek szerint megvan a zárónapon a harmadik igazolás az Ágyúsoknál. A hírt a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu