KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAÚL MEIRELES"
11 meccs véletlen köpésért? 2012. december 21. 15:19 Tizenegy mérkőzéses eltiltást és 8420 eurós pénzbüntetést kapott a Fenerbahce portugál válogatott középpályása, Raúl Meireles.
 
Cech edzésben, a hétvégén szerepelhet 2011. szeptember 6. 15:26 Jó hír érkezett a Chelsea szurkolói számára, hiszen a vártnál hamarabb edzésbe állt, és a hétvégén már pályára is léphet Petr Cech.
 
Meireles: Nem vagyok Júdás 2011. szeptember 4. 20:07 Fél órával a határidő lejárta előtt nyújtott be átigazolási kérelmet Raúl Meireles a zárónapon, hogy aztán az utolsó pillanatban a Liverpool mezét a Chelsea-ére cserélhesse. Azóta is találgatják, mi lehetett a gyors pálfordulás mögött. A játékos először beszélt eligazolásának hátteréről.
 
Hoppá! Meireles aláírt a Chelsea-hez! 2011. szeptember 1. 00:11 Hivatalos! Hihetetlen fordulat az utolsó utáni pillanatokban, rögtön azután, hogy Josszi Benajun elhagyta a Chelsea-t, a Kékeknek sikerült megszerezni Raúl Meirelest, aki négyéves szerződést írt alá!
 
A Pool rácsapta az ajtót a Chelsea-re 2011. augusztus 30. 14:49 A Liverpool visszautasította a Chelsea ajánlatát a portugál válogatott középpályás Raul Meirelesért.
 
Hetekre elveszítette Meirelest a Pool 2011. augusztus 25. 14:09 Kulcscsonttörés miatt bizonytalan időre, várhatóan több hétre nem áll a Liverpool rendelkezésére a Chelsea által is figyelt Raúl Meireles, aki a szerdai Exeter City elleni Ligakupa-mérkőzésen sérült meg.
 
Eladná Meirelest a Liverpool 2011. július 10. 16:07 Raul Meirelestől szabadulni akar a Liverpool, amely 12 millió fontért gondolkodás nélkül túladna rajta. A portugál megkapta az engedélyt, hogy tárgyaljon az olasz érdeklődőkkel. A hírek szerint el sem utazik a Vörösök kínai edzőtáborába.
 
Portékának nézik Melót 2011. június 24. 21:25 Kifakadt a Juventus brazil védekező középpályása, Felipe Melo miután szembesítették a pletykával, miszerint egy esetleges Raúl Meireles-üzletben használná fel a játékjogát klubja.
 
Internazionale: sokat érne Raul Meireles 2011. június 14. 09:31 Kulcsembernek számít az Anfielden, így nem meglepő, hogy Raul Meireles felkeltette Olaszország egyik legerősebb sztárcsapatának az érdeklődését.
 
Borsot törhet a Pool a ManU orra alá 2010. augusztus 28. 10:20 Angol lapértesülések szerint a Manchester United fájó "vereséget" szenvedhet el az átigazolási piacon, lecsúszhat portugál kiszemeltjéről. Ráadásul a Vörös Ördögöket az ősi ellenfél, a Liverpool FC fricskázhatja meg, ha meg tudja szerezni Raul Meirelest.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu