Holland bajnok lett a Farkasok edzője!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 11. 11:42
Steve McClaren lett a Wolfsburg új vezetőedzője. A Twentével holland bajnokságot nyert egykori angol szövetségi kapitány kétéves szerződést írt alá a tavaly még bajnok, de idén már csak a nyolcadik helyen végzett Farkasoknál.


A Wolfsburg tavaly története első Bundesliga-győzelmét ünnepelhette, de az idén jócskán alulteljesített. Eközben az egykoron a Middlesborough-t is gardírozó McClaren hatalmas bravúrt vitt véghez, hiszen bajnok lett az 1926 óta erre vágyó Twentével. 

A 49 esztendős angol szakember ázsiója egycsapásra megnőtt és alighogy véget ért a holland pontvadászat, azonnal szóba hozták nevét az egyaránt kiábrándító szezont produkáló Celtic, West Ham, Hamburg hármasnál.

A The Times azonban kedden tényként közölte, hogy két évre a Wolfsburghoz igazolt a tréner, a többieknek így más után kell nézniük.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Utolsó körös előzéssel győzött Lorenzo
Hatalmas izgalmak közepette, az utolsó körben bemutatott előzéssel nyerte meg Jorge Lorenzo a gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíját a királykategóriában. Az áldozat a versenyt szinte végig vezető Dani Pedrosa volt,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu