Hivatalos: Vieira a Cityben folytatja

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 8. 11:03, Utolsó módosítás: 2010. január 8. 13:36
Patrick Vieira átigazolásáról már múlt időben kell beszélnünk, az Arsenal korábbi vezére, az olasz Internazionalétől az angol Manchester Cityhez igazolt - írja a The Guardian internetes oldalán. A játékos heti százezer fontot garantáló szerződést írt alá, a klubcserét bejelentették a City és az Inter honlapján. A 24-es számot kapja.


Patrick Vieirának a nyáron járt volna le szerződése az Internél, de vb-kerettag szeretne lenni Raymond Domenech francia válogatottjában, ennek reményében távozik a Cityhez hat hónapra kölcsönbe. Kölcsönös megelégedés esetén még egy évet ráhúzhat a védekező középpályás.

Vieira csütörtök este érkezett meg az Eastlandsre, ahol először az orvosi stáb rendelkezésére állt, majd ellátta aláírásával új szerződését a beszámoló szerint.

A világ- és Európa-bajnok, az Arsenallal háromszoros Premier League-győztes sztár öt éven után hagyja el Itáliát, ahol korábban a Juventusban  is megfordult.

Elképzelhető, hogy rögtön ő kapja meg a kapitányi karszalagot a világoskékeknél, Kolo Touré ugyanis jelenleg az elefántcsopntparti válogatottal készül a vasárnap kezdődő Afrikai Nemzetek Kupájára.

“Patrick világklasszis középpályás, igazi győztes típus és tökéletesen beleillik az elképzeléseinkbe" - nyilatkozta a csapat honlapján Roberto Mancini menedzser, aki három győzelemmel kezdett a gyárvárosiak kispadján.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu