Hivatalos: védőt igazolt a Liverpool!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 21. 11:25
Kedden késő este hivatalos honlapján megerősítette a Liverpool, hogy leigazolta a Rangers ifjú védőjét, Danny Wilsont. A klubok közötti egyezséget a nap folyamán a skót együttes másodedzője, Ally McCoist gyakorlatilag elárulta, így nem érte nagy meglepetés a Vörösök szurkolóit, akik immár a harmadik nyári érkezőnek örülhetnek.


 

„Wilson, 18, az előző szezonban beilleszkedett a Rangers védelmének közepébe és a Skót Labdarúgó-szövetség legjobb fiatal játékosa címet érdemelte ki, miután 24-szer kapott lehetőséget egyesületében" – indokolta a hátvéd szerződtetését a Liverpool.

A Goal.com szakportál több mint ötmillió fontra értékeli a játékos eladási árát. 

Az együttes az elmúlt másfél hétben Milan Jovanoviccsal és Joe Cole-lal erősítette meg keretét és hamarosan bejelenthetik Loic Remy érkezését is a Nice-ből.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hivatalos: Joe Cole a Liverpoolé!
A Liverpoolnál folytatja pályafutását a Chelsea labdarúgócsapatától július elsején távozott Joe Cole. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az angol válogatott középpályása négyéves szerződést kötött a Vörösökkel. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gólvágót szerződtetett a Liverpool FC
A Standard Liege nem tudta megtartani a belga bajnokság tavalyi gólkirályát, aki lejárt szerződésű futballistaként Angliába igazolt. A szerb-német vb-mérkőzés egyetlen góljának szerződje, vagyis Milan Jovanovics 2013-ig szóló...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu