KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANNY_WILSON"
Kölcsönadás a Liverpoolnál 2013. január 19. 10:38 Harmadszor is kölcsönadta 21 éves, skót válogatott hátvédjét, a Liverpool. Danny Wilson ezúttal a Heartsban folytatja, fél éves szerződésre kanyarintotta oda a szignóját csütörtökön. Wilson játékjogára 2010 nyarán csaptak le a Vörösök, de azóta mindössze kilenc találkozón kapott játéklehetőséget.
 
Hivatalos: védőt igazolt a Liverpool! 2010. július 21. 11:25 Kedden késő este hivatalos honlapján megerősítette a Liverpool, hogy leigazolta a Rangers ifjú védőjét, Danny Wilsont. A klubok közötti egyezséget a nap folyamán a skót együttes másodedzője, Ally McCoist gyakorlatilag elárulta, így nem érte nagy meglepetés a Vörösök szurkolóit, akik immár a harmadik nyári érkezőnek örülhetnek.
 
Elkotyogták: a Rangersből igazol a Pool 2010. július 20. 19:03 A Sky Sports News kérdésére Ally McCoist, a Rangers másodedzője elárulta, a Liverpool az utolsó simításokat végzi a skót egyesület fiatal tehetsége, Danny Wilson átigazolásának ügyében.
 
Szupertehetséget nézett ki a Liverpool 2010. március 31. 13:40 A skót labdarúgás egyik legnagyobb reménységével erősítene a Liverpool. A Scottish Sun információi szerint a Vörösök hárommillió fontot áldoznának a 18 éves Danny Wilsonért, aki jelenleg a Rangers alkalmazásában áll.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu