Hivatalos: az új Totti a Juventusban

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 20. 11:37
Megvan a Juventus nagy erősítése a téli átigazolási szezonra: a torinói Tuttosport délelőtt közölte, hogy megköttetett az egyezség az Udinesével az olasz válogatott feltörekvő játékmesterének, Antonio Candrevának a klubváltásáról. A Juvetntus kora este erősítette meg a hírt. A Livorno elnöke az új Tottinak tartja a római születésű játékost.


A 22 éves támadó középpályás kölcsönben érkezik, de ha minden jól megy, a nyáron nyolc millióért "örökbe" is megveszi a torinói sztárcsapat. A Juve vezetőinek az Udinesével kellett dűlőre jutnia, ám a szélsőként is bevethető játékos jelenleg a Livornóban futballozik kölcsönben, ezért a toszkánok engedélye is kellett az üzlethet.

A Livorno elnöke, Aldo Spinelli először Sebastian Giovincót vagy Paolo de Cegliét kérte volna cserébe érte. A legfrissebb hírek már arról szólnak, a klub végül megelégedett egy fél millió eurós fájdalomdíjjal.

Már csak az aláírás hiányzik, de az sem várat sokat magára:

"Nagyon várom, mi jön most, de sajnos még nincs aláírva semmi. Régi álmom válna valóra. A Juventus nagyszerű együttes, olyan bajnokok mellett játszhatnék, akik a világ bármely csapatában megállnák a helyüket. Természetesen mindent megtennék azért, hogy bizonyítsam, helyem van ebben a csapatban" - nyilatkozta Candreva, aki kétszeres olasz válogatott, 2009 novemberében, Hollandia ellen (0-0) debütált a squadra azzurrában.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu