KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANTONIO CANDREVA"
Candreva játékjoga a Lazióé 2014. június 18. 12:18 A Lazio egyezségre jutott az Udinesével, így mostantól az olasz labdarúgó-válogatottal a világbajnokságon szereplő Antonio Candreva játékjoga teljes egészében a római csapat birtokába került.
 
Nem lesz ott a vb-n az olaszok hőse! 2010. május 18. 15:41 Nem lesz ott Dél-Afrikában a 2006-os világbajnokság egyik olasz hőse. A taljánok szövetségi kapitánya, Marcelo Lippi ugyanis lemondott a négy évvel ezelőtti finálé mindent eldöntő büntetőjét gólra váltó Fabio Grosso szolgálatairól. Rajta kívül klubtársa, a szintén a Juventust erősítő Antonio Candreva sem vehet részt a június 11-én kezdődő vb-n.
 
Hivatalos: az új Totti a Juventusban 2010. január 20. 11:37 Megvan a Juventus nagy erősítése a téli átigazolási szezonra: a torinói Tuttosport délelőtt közölte, hogy megköttetett az egyezség az Udinesével az olasz válogatott feltörekvő játékmesterének, Antonio Candrevának a klubváltásáról. A Juvetntus kora este erősítette meg a hírt. A Livorno elnöke az új Tottinak tartja a római születésű játékost.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu