Hatvan százalék esélye van a Vidinek!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 20. 14:15
A Videotonnál nem estek kétségbe amiatt, hogy a Bajnokok Ligája-selejező második körében a Szabics Imrét is soraiban tudó osztrák bajnok Sturm Graz került a csapat útjába a hétfőn, Nyonban megtartott sorsoláson. Horváth Gábor korábbi sportigazgató-asszisztens a SportHíradónak nyilatkozva elmondta: úgy véli, hogy a székesfehérvári együttes a párharc esélye. A Videoton legendája hatvan százalék esélyt ad a magyar bajnok továbbjutására.



KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Óh! Szabicsékkal játszik a Vidi a BL-ben
SZAVAZZ! Ausztria bajnokával, a Szabics Imrét is a soraiban tudó Sturm Grazcal találkozik a magyar aranyérmes a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörében - derült ki az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfő déli,...
Tovább a teljes cikkhez »


„Számunkra nagyon fontos, hogy továbbjussunk, hiszen csak így maradhatunk a nemzetközi porondon!" - jelentette ki idősebb Horváth Gábor, utalva arra, hogy a párharc győztese az Európa-ligában folytathatja, ha a Bajnokok Ligája-selejtező során később orra bukik.

„A magam részéről nem foglalkozom azzal, hogy papíron gyengébb csapatot is kaphattunk volna, már csak azért sem, mert arra úgy is a pályán derül fény, hogy ki milyen játékerőt képvisel. Szerintem van sanszunk a Sturm ellen, optimista vagyok: hatvan százalékot adok arra, hogy mi jutunk tovább" - tette hozzá a korábbi sportigazgató, akinek a nyáron változik a beosztása, de az bizonyos, hogy továbbra is a csapat mellett - a tűz közelében marad.

Rá is kérdeztünk: azért ilyen optimista, mert tud valamit, jelesül azt, hogy kikkel erősít a holtidőben a Videoton? „Nem erről van szó, a jelenlegi keretet is képesnek tartom arra, hogy búcsúztassa az osztrák bajnokot, kiváltképp, ha maximumot nyújtja a párharc mérkőzésein. Számunkra mindenesetre kedvező, hogy hazai pályán játszhatjuk a visszavágót" - mondta a sportvezető, aki játékosként szerepet vállalt a klub 1984/85-ös UEFA-kupa-menetelésében.

Horváth megjegyezte, ahogy a Sturmtól, úgy annak magyar csatárától, Szabics Imrétől sem tartanak. „Mi jobban jöhetünk ki abból, hogy a csatár az ellenfelet erősíti, hiszen nagyon jól ismerjük, tudjuk, mire számíthatunk tőle, ő viszont bizonyosan kevésbé van képben a jelenlegi Videotont illetően. Bízom abban, hogy Szabics nem fog villogni ellenünk, mert tökéletesen semlegesíti majd az a védőnk, akinek ez a feladata lesz" - fogalmazott Horváth.

Szabics üzent...
„Nagyszerű, hogy a Videotont kaptuk, mert így nem kell sokat utaznunk, a szurkolóink pedig hazai hangulatot tudnak teremteni idegenben is. Szükségünk van rátok, mert nehéz ellenfelet kaptunk..." - üzent a Facebook-oldalán a Sturm Graz-szurkolóknak Szabics Imre. A csatár bejegyzését közel egy óra alatt 68-an, többségében osztrák „lájkolta".
A fehérváriak honlapján exkluzív interjút olvashatunk, ebben Szabics elmondja, kifejezetten nem örül a magyar bajnoknak. Hozzáteszi, egyszer már játszott a Sturm színeiben Magyarországon, de az Újpest elleni összecsapáson kapott hideget-meleget. Szabics szerint a Videoton a legerősebb ellenfél azok közül, akit kaphattak volna. A magyar válogatott csatár óriási csatát vár a párharctól, igaz, a Vidi játékstílusát nem ismeri.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu