Hamburg: Van Nistelrooy a Reallal zsarol

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 15. 12:44
Egy esztendővel távozását követően máris visszatérhet a Real Madridhoz Ruud van Nistelrooy! A Kicker azt írja, a csatárgondokkal küzdő Királyiak felvették a kapcsolatot a Hamburggal, amely azonban vonakodik megválni a holland támadótól, ám van még egy csavar a történetben: a veterán támadó megzsarolta jelenlegi kenyéradóját!


„Ha nem mehetek vissza Madridba, soha többet nem lépek pályára a Hamburg mezében!" - fenyegetőzött a lap szerint a 34 esztendős futballista, miután tudomására jutott, hogy a Real érdeklődik iránta.

A szintén csatárgondokkal küzdő németek érthetően nem szeretnének tőle megválni, az együttes szóvivője, Jörn Wolf pedig azonnal cáfolta az értesüléseket, s így nyilatkozott: „Van Nistelrooy a szállodában tartózkodik a csapattársaival. Armin Veh számít rá a Schalke elleni holnapi rangadón."

A 34 esztendős gólgyáros korábban három és fél évig szolgálta a madridiakat, s ez idő alatt 96 mérkőzésen 64-szer volt eredményes, sérülései miatt azonban elveszítette helyét a kezdőcsapatban, így 2010 januárjában elhagyta a spanyol fővárost, és a több játéklehetőség reményében Hamburgba igazolt.

A Real Madrid immár nyíltan csatárt keres, hiszen Gonzalo Higuaín sérülése miatt csak Karim Benzema bevethető az első csapatban. A spanyol sajtó a héten több futballista nevét is megszellőztette - köztük Szalai Ádámét is -, ám az mindenképpen van Nistelrooy mellett szól, hogy idén nem szerepelt a Bajnokok Ligájában, így a Real nevezhetné őt a tavaszi idényre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Real: elkezdődött a 9-es mez castingja!
Az ötödik helyen, vagyis a középmezőnyben szerepel Szalai Ádám, a Mainz magyar válogatott csatára abban a rangsorban, melyet a szurkolók állítottak fel szavazataikkal péntek délutánig a Marca honlapján azt követően, hogy a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Marca: Szalait akarja Mourinho!
José Mourinho kiszemelte magának Szalai Ádámot! A Real Madrid tartalékcsapatát már megjárt, jelenleg Mainzban brillírozó válogatott csatárt Emmanuel Adebayorral, Mario Gomezzel és Miro Kloséval emlegeti szó szerint egy lapon a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu