"Ha király akarsz lenni, gyere a MU-ba!"

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 25. 11:23
Patrice Evra, a Manchester United ékes szólású francia játékosa marketingeseket meghazudtoló szöveggel igyekszik az Old Traffordra csábítani az Arsenaltól elvágyódó Samir Nasrit. Közben a francia védő bevallotta, hogy a tavaly nyári vb után komolyan elgondolkodott a váltáson...



"A nyári vakáció alatt sokszor beszélgettem Nasrival, elmondtam neki, ha igazán nagy játékos szeretne lenni, a Manchester Unitedben a helye" - nyilatkozta Patrice Evra, aki komolyan a fejébe vette, hogy az Old Traffordra csábítja az Arsenaltól elvágyódó honfitársát.

Nasri szerződése jövőre jár le az Ágyúsoknál, de nem várna addig, miután úgy látja Észak-Londonban csekély esélye van trófeákat nyerni. "Én öt év alatt 12 különböző serleget emelhettem magasba MU-játékosként. Éppen ezért mondtam neki kissé viccesen: most egy herceg vagy, Manchesterben viszont király lehetsz" Persze nem mindegy, ha Manchesterbe teszi át a székhelyét, pontosan hova? Ugyanis a City is csábítja az Arsenal karmesterét.

"Ha Citybe megy, az az ő választása lesz. Én biztosan nem gondolkodnék, ha a City és a United egyszerre hívna, azonnal utóbbit választanám" - jelentette ki határozottan Evra.

A fentieknek némileg ellentmond, hogy a francia válogatott hátvéd a minap bevallotta, tavaly nyáron majdnem becsukta maga mögött az ajtót az Old Traffordon - állítólag nagyon közel került az Interhez... - végül Sir Alex Ferguson menedzser beszélte rá a maradásra.

"A világbajnokság után közöltem a főnökkel, menni akarok. Az Inter és a Real hívott. Néha szükség van váltásra. Főleg a családom miatt gondoltam a távozásra, de végül jó döntést hoztam, miután Sir Alex Ferguson meglátogatott az otthonomban és meggyőzött. Nagyon boldog vagyok a Manchester Unitedben!" - fogalmazott Evra, akit olyannyira sikerült jobb belátásra késztetni, hogy az előző szezon folyamán új, 2014-ig szóló szerződést írt alá.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu