Gyánó triplája után Mundi is beköszönt

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 22. 16:16
A labdarúgó Ligakupa A csoportjának harmadik fordulójában a Vasas 4-0-ra győzött a Vác-Újbuda ellen idegenben: Gyánó Szabolcs három, míg Mundi Roland egy gólt szerzett. Az angyalföldiek a 19. perctől emberhátrányban futballoztak a kapus Bartos Attila kiállítása miatt.


LIGAKUPA, A CSOPORT, 3. FORDULÓ:
VÁC-ÚJBUDA-VASAS 0-4 (0-3)
Vác, 70 néző, játékvezető: Király (Oláh, Szalay)
VÁC-ÚJBUDA: Sztankó – Horváth T. (Vidra 34.), Tányéros, Kovács P., Laki – Margatics, Hirt, Farkas P. (Kövesdi 78.), Hegedűs (Lókai 63.) – Rob (Kocsis D. 63.), Vén (Kovács D. 63.), Vezetőedző: Tóth János
VASAS: Bartos – Villám, Papucsek, Paripovics (Unierzyski 59.), Katona – Kiss, Somorjai (Balog 76.), Merczel (Tulipán 21.), Mundi – Sowunmi, Gyánó, Vezetőedző: Mészöly Géza
Gólszerző: Gyánó (33., 37., 43.), Mundi (85.)
Kiállítva: Bartos (19.)

 

Mészöly Géza, a vendégek vezetőedzője alaposan átalakította csapatát a Győr elleni bajnokihoz képest, ezúttal a fiatalok, valamint az első csapatban ritkábban szereplő futballisták jutottak szóhoz. Természetesen így is a Vasas volt az esélyesebb, de a meglepetést sem zárhattuk ki.

Az első negyedórában az élvonalbeli együttes játszott fölényben, Gyánó és Sowunmi veszélyeztetett, eredmény nélkül. A 19. percben Bartos ütközött Robbal, a játékvezető szerint a kapus volt a szabálytalan, ezért piros lapot kapott. Így a védő Merczel Zsolt helyett Tulipán Ákos lépett pályára, a fiatal hálóőr először jutott szóhoz a felnőttek között.

A Vác felbátorodhatott volna az emberelőnytől, de ehelyett a Vasas maradt a kezdeményező, hamarosan már gólok is párosultak a fölényhez. A 33. percben Katona beadását Gyánó három méterről jutatta a kapuba, négy perccel később pedig Villám ívelését értékesítette a csatár. Sőt, Gyánó a 43. percben is eredményes volt Mundi szöglete után.

A szünet után Kovács és Gyánó ütközött, a Vasas csatára megszédült, helyére Piller állt. A magabiztos vezetés után picit visszavettek a tempóból az angyalföldiek, de a végén tovább növelték előnyüket. A 85. percben Mundi volt eredményes.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu