„Gomez, Ribéry és Robben sem eladó”

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 12. 14:00
Egyre gyakrabban jelennek meg hírek, amelyek a Bayern München valamely topjátékosának Real Madridhoz, Interhez vagy a Chelsea-hez való igazolását sejtetik. A bajorok elnöke, Karl-Heinz Rümmenigge tiszta vizet öntött a pohárba, és kijelentette nem eladók a klub legnagyobb értékei.


Miközben Franck Ribéry meghosszabbította szerződését, folyamatosan hírbehozzák az európai topcsapatokkal, ahogy korábban Bastian Schweinsteiger is állandó téma volt a piacon, mielőtt kiderült volna, elkötelezi magát a csapatnál tavaly decemberben.

És akkor nem beszéltünk a januárban a Chelsea által megkörnyékezett Mario Gomezről, vagy a Bundesliga legjobbjának választott Arjen Robbenről. A rekordbajnok első embere a Corriere dello Sportnak ismét nyilvánvalóvá tette, egyiküket sem hajlandók elengedni.

Az olasz lap munkatársa hiába kérdezte őt arról, hogy érkezett-e ajánlat értük, a válasz egyértelmű volt: „Nem, mert Gomez, Ribéry és Robben sem eladó! Ezt pontosan tudják Milánóban, Londonban és Madridban is."

„A Bayern soha nem adja el legnagyobb értékeit, ami pedig Schweinsteigert illeti, soha nem kereste meg őt az Inter, mert tőle sem lennénk hajlandóak megválni, kulcsembere a csapatnak. Épp most hosszabbítottunk vele, eladása pedig fel sem merült bennünk."

Az adósságokat tekintve a világ leggazdagabb klubjának számító Bayern Münchennél egyébként újabb nagyszerű pénzügyi évet zártak, nyereségük először lépte át a 300 millió eurót.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu