Gera csapattársa lehet Priskin

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 9. 14:34
Amint arról a Daily Mail is beszámolt, három Premier League-ben szereplő labdarúgócsapat, nevezetesen a Gera Zoltánt foglalkoztató Fulham, a Halmosi Pétert soraiban tudó Hull City, valamint a Middlesbrough és is élénken érdeklődik Priskin Tamás iránt. A Watford 22 esztendős magyar válogatott támadója készen áll az élvonalra.


 

Ha ott marad, ahol van, esélye sincs a Premier League-re. Ha viszont továbbáll, megnyílhatnak előtte a topligák topligájának kapui. Priskin Tamás Watfordja csupán a 15. helyen áll a 24 csapatos Championshipben, vagyis hiú ábránd a feljutás, kérőkben viszont nincs hiány.

A kérdés csupán az, hogy összeáll-e egy magyar tandem a Fulhamnél vagy a Hullnál. Esetleg a Middlesbrough kötelékébe tartozva egyszemélyben képviselné kis hazánkat a Borónál? Priskin szerződése 2010 júniusáig érvényes, azaz az idei nyár az utolsó lehetőség a hertfordshire-i alakulatnak, ha pénzt akar látni a magyar támadóból.

Priskin Tamás a magyar válogatottban 2005. augusztus 17-én az argentinok ellen mutatkozott be (1-2), Lothar Matthäushoz hasonlóan Várhidi Péter is számít rá, Erwin Koeman bizalmát is élvezi. Bozsik Péter kapitánykodása alatt viszont nem jutott szóhoz.  

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu