Garami: Vigyázni kell a DVSC támadóira

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 2. 15:04
A legutolsó négy pontvadászatot megnyerő két csapat, az MTK és a Debrecen vívja a labdarúgó NB I 13. fordulójának záró mérkőzését. A vasárnap 17:30-kor kezdődő bajnoki előtt Garami József, az MTK mestere az ellenfél támadóira hívta fel a figyelmet, míg Herczeg András, a vendégek szakvezetője szerint nagyon nehéz meccs vár csapatára.


Az előző négy bajnoki címet a Debrecen és az MTK osztotta el egymás között. Igaz, azt nem lehet mondani, hogy testvériesen, hiszen a fővárosi kék-fehérek csak az utolsót tudtak elhappolni a hajdúságiak elől.

 

Most azonban a két csapat egymás ellen vív rangadót, a 13. forduló záró találkozóját a Hidegkuti Nándor Stadionban vívják.

 

- Láthattuk, hogy a DVSC jó formában van, fergetegesen játszott a Kispest ellen is az elmúlt fordulóban - mondta az MTK honlapjának Garami József. - Különösen igaz ez a támadó alakzatára, mely sorra alakította ki a helyzeteit. Fontos lesz az összecsapáson, hogy ennek az ellenszerét megfelelően alkalmazzuk. Ami minket illet, sajnos Szabó Ádám kiválásával tovább szaporodtak gondjaink a középpályán, így ezen a héten sem könnyű összeállítani a csapatot. Pintér Ádám viszont tudja vállalni a játékot, és Marko Radulovics is felépült, így már a kispadon kaphat helyet.

 

- Az MTK-nál nem lehet tudni, mire számíthatunk. Beleszaladt érdekes vereségekbe, de úgy tűnik, kezd kijönni a hullámvölgyből, legutóbb a Haladás otthonából elhoztak egy pontot a fővárosiak - fejtegette Herczeg András klubmenedzser a DVSC hivatalos honlapján. - Az utóbbi időben nem tudtuk legyőzni őket, remélem, most másképpen lesz, mert nagyon jó lenne három ponttal hazajönni. Egy idegenbeli rangadó mindig nehéz, de abban a felfogásban kell játszanunk, mint az utóbbi időben a bajnoki találkozókon. Biztos, hogy egy nagyon jó mérkőzést játszunk majd. Nyilván azt szeretnénk, ha számunkra kedvező lenne az eredmény, vasárnap eldől, melyik csapat tudja rákényszeríteni a másikra az akaratát.

 

A debrecenieknél sok a sérült és beteg játékos, így még kétséges Komlósi Ádám, Varga József, Leandro, Kerekes Zsombor, Igor Bogdanovics és Szűcs István játéka is.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu