Garami: Ma szombat van, nem szerda!

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 18. 15:49
Szerdán csúfos, 8-1-es vereséget szenvedett hazai pályán az MTK a Siófok ellen, a sors furcsa fintorának köszönhetően a Ligakupa-találkozó után a bajnokság 11. fordulójában is összefutnak a felek. A rossz emlék már a múlté, s Garami József, a Hungária körútiak szakmai igazgatója egy teljesen más csapatot ígér a szurkolóknak.


MTK-Siófok találkozót rendeztek szerdán a Ligakupában, mily fura, szombaton is ugyanezzel a párosítással találkozhatunk – ezúttal a bajnokság 11. körében. Néhány nappal ezelőtt borzasztóan „eltángálták” a bajnokot, Garami mester azonban már „nem is emlékszik” azokra a pillanatokra.

 

„Szombaton egy másik együttes fut ki a Hungária körút gyepére, és minden bizonnyal nem ismétlődik meg a szerdai kupakudarc – kezdte az MTK szakvezetője. – Amúgy nehéz helyzetben vagyunk, hiszen több alapjátékosunk is sérüléssel bajlódik. A nehézségek ellenére természetesen bízunk a három pont megszerzésében.”

 

Garami József nyerni szeretne a bajnoki címvédővel, ugyanakkor elismeri, csapata szombaton 18 órától remek ellenféllel találja majd szemben magát.

 

„Ne tévesszen meg senkit a Siófok gyengébb szezonkezdete, a nyáron sok játékost igazoltak, akik most kezdenek igazi csapattá érni. Biztosan újabb kemény ütközet vár ránk, de mégegyszer mondom, csak a győzelem lenne elfogadható ellenük. – fejezte be Garami.

 

AZ MTK VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATA:
Végh – Rodenbüchler, Lambulics, Pintér, Melczer – Nagy G., Zsidai, Szabó Á., Hrepka – Kecskés, Urbán.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu