Gabi Muresan Trica kapufáján kesereg

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 2. 09:12
A kolozsvári játékosok kivétel nélkül nagyon értékesnek tartják a Chelsea elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-találkozón elért gólnélküli döntetlent, és bizakodva várják a Bordeaux elleni két összecsapást. A román csapat középpályása, Gabi Muresan elmondta, rászolgált volna a CFR, hogy Eugen Trica lövése a kapufáról befelé, ne pedig kifelé pattanjon, ám a szerencse ezúttal elpártolt tőlük. Juan Culio szerint a két csoportmérkőzésen szerzett négy pont valódi ajándék a Csefere-szurkolóknak, amelyet további egységekkel fejelne meg a soron következő megmérettetéseken.



Gabi Muresan, a CFR Cluj szurkolóinak egyik kedvence nem rejti véka alá, majd' szétcsattan a boldogságtól a Chelsea ellen megkaparintott egy pont miatt, és az eredmény bizonyította, nem a véletlen műve volt a Roma elleni siker.



„A bravúr az egész csapat érdeme, mindenki hozzájárult ahhoz, hogy újabb felejthetetlen estét szerezzünk szurkolóinknak. Kilencven percig bírtuk a londoniak által diktált iramot, sőt nem sokkal a lefújás előtt ha Trica lövése hangyányit beljebb megy, most mi vezetnénk a csoportot” – nyilatkozta a középpályás.



„A közönség megduplázta az erőnket, egyszerűen fantasztikus érzés hazai publikum előtt Bajnokok Ligája-találkozót játszani. Űznek-hajtanak minket, és képtelenség rosszul, netán motiválatlanul futballozni ilyen biztatás mellett.”



„Mindenkit elhallgattattunk ezzel az újabb sikerrel, és aki eddig kételkedtek bennünk, most számukra is bebizonyosodott, egy másodpercig sem szabad leírni minket. Két sztárcsapat már megtapasztalta, milyen az, amikor a CFR igazán elemében van, az ő esetük intő példa lehet: nem szabad minket félvállról venni.”



A Rómában két gólt jegyző Juan Culio sem fogy ki a dicsérő jelzőkből, és cseppet sem lepődött meg azon, hogy a Csefere ilyen kiváló eredményekkel debütált az első számú európai klubsorozatban.



„A megszerezhető hat pontból begyűjtött négynek köszönhetően megjött az étvágyunk, és innentől kezdve kimondhatjuk, a továbbjutásért folytatott küzdelemben sem tartozunk az esélytelenek közé” – mondta az argentin labdarúgó.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu