Fordulat: Rooney 2015-ig hosszabbít!!!

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 22. 13:55
Ilyen nincs! Elképesztő fordulatot vett Wayne Rooney kálváriája, a 24 esztendős csatár véget vetett a találgatásoknak, a távozását sejtető pletykáknak és új, 2015-ig szóló szerződést ír alá a Manchester Uniteddel! A hír a klub hivatalos oldalán látott napvilágot, az üggyel kapcsolatban megszólalt a menedzser Sir Alex Ferguson és a lapok középpontjában álló támadó is.


A megegyezés az egyesület és az angol válogatott futballista képviselői közötti intenzív tárgyalások után született meg, így Rooney zsinórban akár 11 évet is eltölthet a Vörös Ördögöknél - olvasható a klub honlapján.

„Ez egy nehéz, kimerítő hét, a Manchester Unitedhez méltó figyelmet kapott a történet. Mondtam a srácnak (Rooneynak), az ajtó mindig nyitva áll és örömmel közölhetem, hogy marad" – újságolta a nagy hírt Sir Alex Ferguson.

„Néha nehéz felfogni, hogy micsoda jelentőséggel bír egy ilyen klubnál játszani és csak az olyan események értetik meg ezt az emberrel, mint ami az elmúlt néhány napban történt. Döntése hitet, elszántságot mutat."

„Örülök, hogy elfogadta a kihívást és hajlandó vezényelni a fiatalokat, egyben megadta a lehetőséget magának, hogy a csapat nagyjai közé emelkedjen. Csak olyan teljesítményt kell nyújtania, amire tudjuk, hogy képes" – zárta mondandóját a menedzser.

„Boldog vagyok, hogy új szerződést írhatok alá a Uniteddel. Az elmúlt néhány napban egyeztettem a menedzserrel és a tulajdonosokkal, akik meggyőztek ez az a hely, ahova tartozom. A főnököm (Ferguson) tudása és hite adta meg a végső lökést, ezért maradok."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Evra: Aki nem hisz bennünk, leléphet!
NYILATKOZATCSOKOR! Az öltözői hangulatra is rányomja a bélyegét a Rooney-ügy a Manchester Unitednél, több klubtársa sem érti a csatár döntését, továbbá, hogy miért veri ilyen nagy dobra azt. Evra és Vidics is élesen kritizálta,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Villája előtt tüntettek Rooney ellen
„Ha aláírsz a Cityhez, halott vagy" – az alábbi feliratot hozták magukkal azok a szurkolók, akik a Manchester Unitedből távozni kívánó Wayne Rooney luxusvillája előtt tüntettek szerda éjszaka. A mintegy 40 drukker együtt arra...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Wayne, most ki is a k..va"
Egyelőre még csak "elszigetelt" jelenségről volt szó, de a Manchester United szurkolói máris reagáltak korábbi kedvencük távozási szándékára. A Bursaspor elleni szerdai Bajnokok Ligája-találkozón néhány drukker...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney kimondta: menni akar!
Wayne Rooney közleményben tudatta, nem hajlandó meghosszabbítani 2012 nyáron lejáró szerződését a Manchester Unitednél, mivel nem találja elég ambiciózusnak a klub távlati terveit. A 24 éves csatár már a télen továbbállhat, a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu