Fizet és szerződést bukhat Dinho!

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 3. 16:03
Olasz sajtóforrások szerint nem hivatalosan ugyan, de pénzbüntetéssel sújtja Ronaldinhót az AC Milan egyesülete, amiért az Inter elleni városi derbit megelőzően többször is hajnalig mulatott barátaival egy milánói szállodában.


Az Il Coriere Della Sera számolt be kedden Ronaldinho és cimborái sorozatos tivornyájáról,  amely azon a héten történt, amelynek vasárnapján az Inter mért komoly csapást a Milanra (2-0) a scudettóért folyó harcban. Dinho indiszponáltan és láthatóan enerváltan futballozott.

Adriano Galliani alelnök keddi, lakonikus rövidségű nyilatkozatában csak annyit árult el, ez a Milan belső ügye. Nos, a szerdai hírek szerint hivatalosan ugyan nem bírságolják meg a brazilt, de fizetésének egy részét be kell fizetnie a Milan alapítvány számlájára. Az összeget jótékonysági célokra fordítják.

Ezzel az ügy lezárva. Nem ez volt az első eset, hogy túlságosan is kirúgott a hámból a sztár, talán nem is az utolsó... Olybá tűnik, a buli és a foci megfér egymás mellett Dinhónál, korábban a Juventusnak lőtt tripláját egy éjszakai lokálban ünnepelte meg.

Nem jött jókor a botrány az aranylabdásnak, hiszen testvére egyben ügynöke, Roberto Assis éppen Milánóban van, ahol a sztár esetleges hosszabításáról szeretne tárgyalásokat folytatni a klubvezetőkkel.

A JANUÁR 24-I MECCS VIDEÓS ÖSSZEFOGLALÓJA!
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu