KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BULI"
Szépségkirálynő osztott a sportolóknak 2010. február 26. 13:36 Gyönyörű nők, olimpiai bajnokok és pompás vendéglátás várta azokat a szurkolókat, akik szerda este ellátogattak a Mammut egyik közkedvelt szórakozóhelyére, a Tao Clubba. Nacsa Olivér a színpadon, szépségkirálynő a pókerasztal mellett, élsportolók a tánctéren és igazi zenecsemege a „műkedvelőknek" a dj-pult mögül. Kell ennél több? A szervezők szerint nem. Pont ezért rendezik majd meg havonta a Sport Party elnevezésű bulit.
 
Fizet és szerződést bukhat Dinho! 2010. február 3. 16:03 Olasz sajtóforrások szerint nem hivatalosan ugyan, de pénzbüntetéssel sújtja Ronaldinhót az AC Milan egyesülete, amiért az Inter elleni városi derbit megelőzően többször is hajnalig mulatott barátaival egy milánói szállodában.
 
Megint kirúgott a hámból Ronaldinho! 2010. január 13. 08:09 Hajnalig bulizott Torinóban Ronaldinho, aki a Juventus elleni nagyszerű, 3-0-s győzelmet ünnepelte meg néhány brazil társával egy helyi klub szambaestjén. Az AC Milan aranylabdás sztárja ezúttal sem volt szégyenlős, felhívták a színpadra dobolni, s egy dalt is elénekelt a hálás közönségnek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu