Szépségkirálynő osztott a sportolóknak

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 26. 13:36
Gyönyörű nők, olimpiai bajnokok és pompás vendéglátás várta azokat a szurkolókat, akik szerda este ellátogattak a Mammut egyik közkedvelt szórakozóhelyére, a Tao Clubba. Nacsa Olivér a színpadon, szépségkirálynő a pókerasztal mellett, élsportolók a tánctéren és igazi zenecsemege a „műkedvelőknek" a dj-pult mögül. Kell ennél több? A szervezők szerint nem. Pont ezért rendezik majd meg havonta a Sport Party elnevezésű bulit.


A rajongók a tervek szerint minden hónapban találkozhatnak majd kedvenceikkel a budai plázában, hogy együtt ünnepeljenek és bulizhassanak. Hiszen mint tudjuk, indokot mindig találni a szórakozásra. 

Szerda este elsősorban a kézisek kerültek rivaldafénybe. Kezdődött azzal, hogy a műsorvezető bizonyos Nacsa Olivér volt, aki egyébként is a sportág nagy rajongója. De képviseltette magát a Fradi női és férficsapata is. Ott volt olimpiai bajnok kajakosunk, Kammerer Zoltán. Így elmaradhatatlan barátja, Kucsera Gábor sem hiányozhatott a táncparkettről. 

Oké, rendben van, őket egyébként is gyakran látjuk hasonló rendezvényeken. No, de ki gondolta volna, hogy egyszer az éjszakában találkozunk a mindig visszafogott és szerény Kökény Beával vagy éppen Rosta Miklóssal?

„Nem az én világom, az már biztos. Inkább a gyerekek, de sose voltam éjszakai bagoly, általában már kilenc-tízkor aludtam és mivel nem nagyon iszom alkoholt, ez is megnehezítette az éjszakai életet" - mondta a női válogatottal 1995-ben világbajnoki ezüstérmet szerzett irányító.

A Dunaferr 40 éves veteránját ráadásul még díjazták is. Rosta Miklós egész pályafutása elismeréseként vehetett át egy plakettet.

A díjátadó után természetesen jöhettek a táncparkett ördögei. No, meg a pókerasztaloké... Sokan választották inkább a kártyázást. Persze, amíg egy korábbi szépségkirálynő osztja a lapokat, ez nem is olyan nagy meglepetés. Polgár Kriszta ezúttal is elvarázsolt mindenkit. Lehet, hogy ezért sem vitt haza senki milliókat... 

A ROSTA MIKLÓSSAL ÉS KÖKÉNY BEÁVAL KÉSZÜLT VIDEÓNKAT ITT ÉS ITT TEKINTHETITEK MEG!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu