Ferguson „vetített”, még erősíthet az MU

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 16. 09:52
Sir Alex Ferguson kijelentése ellenére a Manchester Unitednél még nem zárták le az átigazolási időszakot, továbbra is érkezhetnek új labdarúgók az Old Traffordra. Erről David Gill ügyvezető számolt be a Daily Mirrornak adott nyilatkozatában.


A „vörös ördögök” vezetőedzője a napokban közölte, klubja számára már befejeződött a keretmódosítás időszaka, Michael Owen, Antonio Valencia és Gabriel Obertan érkezésével kialakult a keret a következő szezonra. A csapatból távozó Cristiano Ronaldót és Carlos Tevezt sem követi senki.

„Minden napomat azzal kezdem, hogy lebonyolítom a szokásos beszélgetéseket, átnézem az e-maileket. De biztos vagyok abban, hogy aktívak leszünk még a játékospiacon” – jelentette ki David Gill ügyvezető, aki csütörtökön utazik el a csapattal együtt a hagyományos távolkeleti túrára.


Az elmúlt napokban elsősorban az FC Barcelonát erősítő Samuel Eto’-o-t hozták hírbe a Manchester Uniteddel, de az elmúlt órákban már az tűnt valószínűbbnek, nem lesz semmi ebből az üzletből.

A „vörös ördögökhöz” kapcsolódó legfrissebb hír, hogy az elmúlt szezonban egyre több szerephez jutó ifjú ír középpályás, Darren Gibson újabb három évre hosszabbított.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu