Fergie nem keres kifogásokat…

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 6. 15:18
- Sajnos a pontrúgásoknál nem figyeltünk, ez az oka a vereségünknek. Ezen nem is érdemes vitatkozni. Csalódottak vagyunk, hiszen kiválóan kezdtük a mérkőzést, vezetést szereztünk és több helyzetünk is volt, főleg az első félidőben – jelentette ki Sir Alex Ferguson, miután a Manchester United szombaton 2-1-re kikapott a sereghajtó Wolverhampton vendégeként, így elveszítette 29 bajnoki óta tartó veretlenségét.


 

A hazaiak megérdemelten győztek az ötlet és koncepció nélkül játszó sztárcsapat ellen ezen a bolondos szombaton. A Manchester United önbizalomtól telve, egy megtáltosodott Wayne Rooneyval a kezdőjében lépett pályára a Wolverhampton otthonában, a Premier League tökutolsó csapata azonban nagy meglepetéseket tartogatott a listavezető számára.

Tavaly borzasztóan rossz meccsen 1-0-ra nyerni tudott az MU a Molineux-ban, idén egy hasonló eredmény új dimenziókat nyithatott volna meg a Ferguson-fiúk előtt. Rekord, hétpontos előny a bajnokságban.

Ennek megfelelően kezdtek a gyárvárosiak, Nani már a 3. percben elnémította a 28 ezres közönség 95 százalékát. A United lerohanta ellenfelét, amely azonban valamilyen oknál fogva nem esett össze. Sőt!

„Pedig Naninak volt két kiváló lövése, de védett a kapus. Wayne Rooney előtt is adódott lehetőség, ez is mutatja, az első félidőben jól futballoztunk. Sajnos a második félidőben már közünk sem volt a mérkőzéshez, pedig rengeteget birtokoltuk a labdát. A pálya állapota nem volt igazán megfelelő, de ez nem lehet mentség arra, hogy helyzetünk sem volt” – tette hozzá Ferguson.

A szünetben nem tudta felrázni játékosait Ferguson mester, ezúttal Chicharito sem segített, nem történt meg a blackpooli csoda. A United ezzel idei első vereségét is elszenvedte a ligában, nem állította fel az új, 30 meccses veretlenségi klubrekordot sem.

Az MU hatalmas ziccert hibázott el, így csak négy ponttal vezet a hasonló pokoljárásban részesült Arsenal előtt, a Wolves ugyanakkor életbevágóan fontos pontokat szerzett a kiesés elkerüléséért vívott harcban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kikapott az MU, oda minden...
VIDEÓK! Hiába vezetett egy gyors Nani-góllal, végül 2-1-es vereséget szenvedett a Manchester United a bajnokság utolsó helyezettjének, a Wolverhampton Wanderers otthonában a Premier League 26. fordulójában. A United ezzel...
Tovább a teljes cikkhez »



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu