Feltámadt exbarcást vihet a Juventus

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 20. 20:28
Könnyen lehet visszatalál a helyes útra a Cataniában nagyszerű tavaszi szezont nyújtó, egykor a Barcelonában megfordult Maxi López, aki nem szerette volna elkötelezni magát új egyesületénél friss nyilatkozatában. Állítólag a Juventus viheti.


A 26 esztendős hosszú szőkehajú csatár januárban szerződött az olasz kiscsapathoz, ahol 17 tavaszi mérkőzésen 11 találatot jegyzett. Nem csoda, hogy produkciója több nagyobb olasz egyesület érdeklődését felkeltette.

A Sky Italia kérdésére Maxi Lopez óvatosan fogalmazott a jövőjét firtató kérdésre: „Eddig nem érkezett értem ajánlat, ám ha egy igazán fontos futna be, azonnal leülnék róla tárgyalni klubommal."

„Bármi is történjen, jelenleg az edzőközpontban tartózkodom, nyugodt vagyok és igyekszem nap mint nap fejlődni, hogy százszázalékos állapota kerüljek és megismételjem az előző idény második felében nyújtot teljesítményemet" – tette hozzá Maxi López.

A 2001 és 2005 között a River Plate-ben (56 meccs 13 gól), majd két évig a Barcelonában (14/0), később Mallorcában (kölcsönben, 29/3), FC Moszkvában (22/8) és a Grémioban (25/12) megfordult támadójáért helyi lapértesülések szerint a Juventus jelentkezhet be rövidesen.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu