KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAXI_LOPEZ"
Maxi López Genovában 2012. július 11. 15:32 Robbantott az átigazolási piacon a Serie A újonca, a Sampdoria, amely a Milan és a Barca korábbi csatárát, az argentin Maxi Lopezt tudhatja soraiban a nyártól, egészen 2016-ig.
 
Honfitársa tehet keresztbe Téveznek 2011. november 29. 09:29 A téli átigazolási időszak kezdetére még heteket várnunk kell, de az AC Milan máris megkötötte első üzletét. De ez nem jelenti azt, hogy a milánói klub valóban számít új szerzeményére.
 
Ki lesz a Juve új csatára? 2011. január 10. 14:23 "Érkezhetnek újabb erősítések" - nyilatkozta a Napoli elleni kínos, 3-0-s vereség után a Juve sportigazgatója, Beppe Marotta. Sajtóhírek szerint biztos, hogy jön egy újabb vérbeli befejezőcsatár Toni után, most éppen Maxi López a favorit, de minden nap változnak az "oddsok". Vegyük számba, mely támadók kerültek a torinói sztárcsapat bevásárlólistájára az elmúlt napokban, hetekben! Körkép.
 
Feltámadt exbarcást vihet a Juventus 2010. július 20. 20:28 Könnyen lehet visszatalál a helyes útra a Cataniában nagyszerű tavaszi szezont nyújtó, egykor a Barcelonában megfordult Maxi López, aki nem szerette volna elkötelezni magát új egyesületénél friss nyilatkozatában. Állítólag a Juventus viheti.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu