Ki lesz a Juve új csatára?

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 10. 14:23
"Érkezhetnek újabb erősítések" - nyilatkozta a Napoli elleni kínos, 3-0-s vereség után a Juve sportigazgatója, Beppe Marotta. Sajtóhírek szerint biztos, hogy jön egy újabb vérbeli befejezőcsatár Toni után, most éppen Maxi López a favorit, de minden nap változnak az "oddsok". Vegyük számba, mely támadók kerültek a torinói sztárcsapat bevásárlólistájára az elmúlt napokban, hetekben! Körkép.


 

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Ki lesz a Juve új csatára?
Arsavin 5.0%
 
Bozsinov 5.5%
 
Caracciolo 1.3%
 
Floro Flores 4.1%
 
Forlán 10.2%
 
Huntelaar 3.0%
 
Keane 3.1%
 
Maccarone 3.0%
 
Maxi López 21.9%
 
Mutu 7.3%
 
G. Rossi 22.7%
 
Rocchi 1.3%
 
Torres 8.5%
 
Trezeguet 3.3%
 

Maxi López, Catania FC Barcelonát is megjárt uruguayi gólvágója a tavalyi szezonban 17 meccsen 11 gólt szerzett, idén is remek formát mutat, az Inter védelmét is rettegésben tartotta a meccs nagy részében vasárnap. A Juve illetékese a lelátóról követte nyomon a 26 éves csatár teljesítményét, s nagyon valószínű, hogy a napokban befut a szicíliai városba a torinóiak ajánlata.

Vannak azért más nevek is a cillinderben, a költségesebb megoldások közül Forláné és Giuseppe Rossié mindenképpen említésre érdemes, előbbi megszerzése 15 millió euróba kerülne. Dzeko ugyan felajánlotta a szolgálatait a Zebráknak, de a City jobban akarta és le is csapott rá, ez a hajó már elúszott.

Ha takarékoskodni akar a Juve, akkor Floro Florest, Maccaronét, esetleg Bozsinovot vagy Caracciolót választhatja. Sokan visszasírják Trezeguet-t is. A Fiorentina nem akarja elengedini Mutut, annak ellenére, sem, hogy kegyvesztetté vált a liláknál, míg a Schalke ragaszkodik Huntelaarhoz.

A sajtó olyan játékosok nevét is bedobta a köztudatba, mint Robbie Keane vagy Tommaso Rocchi, de ez már sokkal inkább a fantacalcio világába tartozik, Torresről vagy Arsavinról már nem is beszélve.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu