Felöklelték a partjelzőt a PSV meccsén!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 4. 18:31
Ritkán látható jelenet színezte a De Graafschap és a PSV bajnokiját a holland élvonal legutóbbi fordulójában: egy hazai szurkoló végső elkeseredésében felöklelte a partjelzőt, miután les miatt érvényvelenítette a vendéglátók találatát.


 

A De Graafschap 16 pontjával a kiesőzónában tanyázik a holland élvonalban, a szurkolók pedig nehezen tudják megemészteni, hogy hetek óta a kiesés réme fenyegeti csapatukat.

Némely szurkoló az idegösszomlás szélére került, ennek eklatáns példája volt a legutóbbi, PSV Eindhoven elleni mérkőzésen történt incidens.

Ekkor a partjelző egy hazaiak találatátnál emelte a magasba zászlaját, mire egy De Graafschaap-hívő átmászott a lelátóról a játéktérre, és a földre teremtette az asszisztenst.


A játékvezető a furcsa eset után konzultált az érintettel, és a negyedik játékvezetővel, de továbbengedte a mérkőzést. A találkozót a PSV nyerte 3:0-ra.

A De Graafschap szerda este Utrechtben vendégeskedik, csak remélni tudjuk, hogy a helyi biztonságiak alaposan felkészültek az ütközetre...

NÉZZE MEG A HALLATLAN ESETET VIDEÓN!!!

$$fhvideo:74237$$

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu