KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DE GRAAFSCHAP"
Az Ajax másodjára ötöt lőtt és vezet 2011. augusztus 14. 19:36 Videó! Imponáló magabiztossággal kezdte az új szezont a címvédő Ajax, amely a múlt héten a De Graafschapot verte 4-1-re, vasárnap pedig 5-1-re múlta felül a Heerenveent a holland labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
 
Ha ezt nem rúgta be, akkor mit? Videó! 2011. február 21. 11:09 A Vitesse balhátvédje, Guram Kashia, illetve kapusa, Eloy Room „tökéletesen előkészítette" a De Graafschap támadója, Hugo Bargas számára az üres kapus ziccert, ám a futballista sokkoló hibával mentette meg a hazai csapat párosát. Az üres kaput pedig négy méterről még kissé éles szögből is illik eltalálni. A mérkőzést egyébként védelme szerencsétlenkedése ellenére a holland élvonalbeli tabellán 14. helyre felkapaszkodó arnhemiek nyerték 2-0-ra.
 
Felöklelték a partjelzőt a PSV meccsén! 2009. február 4. 18:31 Ritkán látható jelenet színezte a De Graafschap és a PSV bajnokiját a holland élvonal legutóbbi fordulójában: egy hazai szurkoló végső elkeseredésében felöklelte a partjelzőt, miután les miatt érvényvelenítette a vendéglátók találatát.
 
Dzsudzsákkal a balszélen oktatott a PSV 2008. október 4. 21:27 A holland első osztályú labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) ötödik fordulójában a Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV hazai környezetben fölényes sikert aratott a De Graafschap ellen. A magyar válogatott 21 esztendős balszélsője rendkívül agilis volt, kifejezetten jól ment neki a játék, kivette a részét az eindhoveni örömfociból.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu