Felforgatott magyar csapat Hollandiában

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 27. 17:48
Elek Ákos és Lipták Zoltán eltiltás miatt nem szerepelhet a Hollandia elleni „visszavágón”, de Egervári Sándor szövetségi kapitány további változtatásokat tervez, és várhatóan védekezőbb szellemű csapatot küld a pályára. Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland játéka továbbra is kérdéses Amszterdamban.


 

A magyar válogatott csapatként nyújtott gyenge produkciót péntek este Hollandia ellen, de elsősorban a védelem tűnt instabilnak.

A keddi idegenbeli meccsen Lipták Zoltán biztosan kikerül a csapatból eltiltás miatt, akárcsak a labdaszerző Elek Ákos, míg a védősor legbiztosabb pontját, Juhász Rolandot kisebb sérülés hátráltatja.

Egervári Sándor taktikai okokból további változtatásokat tervez, ám hogy pontosan milyeneket, az majd csak két nap múlva derül ki.

„A pénteki találkozó több hiányosságunkra is rámutatott, amelyek azt mondatják velem, valamelyest védekezőbb szellemű csapatot kell neveznem kedden. A játékosok alapvetően motiváltak, azzal nincs probléma” – mondta a Telki edzőközpontban a szövetségi kapitány.

A szakember érthető módon nem akarta részletesebben elemezni a hibákat, de úgy nyilatkozott, a játékosok most már pontosan tudják, mire kell odafigyelniük, és miben kell javulniuk

Arról egyelőre nem tud beszélni, hogy Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland kisebb sérülése kiírja-e őket a „visszavágóról”, a végleges döntéssel még vár.

A holland válogatott ilyen problémákkal nem küszködik, sem újabb sérülés, sem eltiltás nem nehezíti a dolgát.

A magyar válogatott hétfő reggel utazik el a mérkőzés helyszínére, Amszterdamba, ahol kedden 20:30 órakor kezd a világbajnoki ezüstérmes ellen.

A hírek szerint teltház, 51 ezer néző foglal majd helyet a lelátón.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tönkrevertek minket a holland sztárok
VIDEÓK! Nehéz Európa-bajnoki selejtezőre készült, mégis a legkönnyebbet játszotta a vb-ezüstérmes Hollandia, amely minden porcikájában felülmúlta a magyart és nyert megérdemelten 4-0-ra a Puskás Ferenc Stadionban. Az E-csoport...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu