Fabianski készen áll a Chelsea ellen

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 30. 09:04
Manuel Almunia sérülésének köszönhetően Lukasz Fabianski őrizte az Arsenal hálóját a kedd esti Partizan Belgrád elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A lengyel származású kapus jól látta el feladatát, még egy tizenegyest is hárítani tudott a végül 3-1-re megnyert összecsapáson. A meccs hőse elmondta, készen áll arra, hogy a Chelsea elleni bajnoki derbin is ő védje csapata kapuját.


Fabianski a Partizan elleni mérkőzés utáni nyilatkoztában elárulta az újságíróknak, hogy összességében elégedett a mérkőzésen nyújtott teljesítményével.

Minden szempontból hasznosnak ítélte azt, hogy ő védhette csapata kapuját, s készen áll arra, hogy a hétvégén, a Chelsea elleni derbin is a kezdőben szerepeljen. Persze minden attól függ, hogy Manuel Almunia sérülése rendbe jön-e.

A fiatal hálóőr azonban megpróbál csak a munkájára koncentrálni, hiszen a döntés úgyis Wenger - no és az orvosok - kezében van. Mindenesetre a sokat szapult játékosnak nagyon jót tettek a szerbiai kirándulsáon szerzett élmények.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Helyszíni riport a Partizan-Arsenalról
A szerbek őrültek, pláne ha labdarúgásról van szó – a Partizan-Arsenal keddi BL-meccsen ennek kizárólag pozitív fennhangja volt. Akik ennyire szeretik a futballt, azok megérdemelnék, hogy minden évben legyen csapatuk az első...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Real és az Arsenal nyert, a Milan nem
VIDEÓK! A nagyágyúk közül a Real Madrid és az Arsenal diadalmaskodott, míg a Milan döntetlenezett a labdarúgó Bajnokok Ligája második csoportkörében. A spanyolok Ángel Di María bombájával verték az Auxerre-t, az Ágyúsok Andrej...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu