KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LUKASZ FABIANSKI"
Új csapatra talált az Arsenal-kapus! 2014. május 29. 16:09 Az Arsenalból igazol a Swansea-hez a 21-szeres lengyel válogatott kapus Lukasz Fabianski, aki négyéves szerződést írt alá - közölte csütörtökön a walesi PL-csapat hivatalos honlapja.
 
Vége az Arsenal-kapus szezonjának? 2011. február 2. 18:02 Műteni kell Lukasz Fabianskit, és az Arsenal lengyel kapusa várhatóan már nem lép pályára a szezonban.
 
Arsenal: „kilőtte” ellenfelét az ifjonc 2011. február 1. 11:19 Egyre bizonyosabb, hogy a mindössze 21 éves Wojciech Szczesny véd majd a következő hetekben az Arsenalban, többek között az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben is. A 21 éves kapus honfitársa, Lukasz Fabianski ugyanis olyan súlyos vállsérüléssel bajlódik, hogy még a műtéti beavatkozás is elképzelhető. A legfurcsább, hogy a rutinosabb futballista éppen az ifjonc miatt dőlt ki…
 
A Galatasaray vinné az Arsenal kapusát 2011. január 7. 12:37 Hajlandó kifizetni az Arsenal által kért 1,5 millió fontos árat a Galatasaray, amely 50 ezer font körüli heti fizetést kínálna Manuel Almuniának - állítja a Goal.com
 
Fabianski készen áll a Chelsea ellen 2010. szeptember 30. 09:04 Manuel Almunia sérülésének köszönhetően Lukasz Fabianski őrizte az Arsenal hálóját a kedd esti Partizan Belgrád elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A lengyel származású kapus jól látta el feladatát, még egy tizenegyest is hárítani tudott a végül 3-1-re megnyert összecsapáson. A meccs hőse elmondta, készen áll arra, hogy a Chelsea elleni bajnoki derbin is ő védje csapata kapuját.
 
Wenger: Fabianski igenis tehetséges! 2010. május 4. 16:37 VIDEÓKKAL! Bár sokan elátkozták a napot, amikor Lukasz Fabianski az Arsenalhoz igazolt, Arsene Wenger menedzser ismét megvédte játékosát. Pedig az angol média most megint csak azon csámcsog, hogy a kapus nyakig benne volt csapata benne blackburni vereségében.
 
Wenger dilemmája: Ki legyen a kapus? 2009. október 29. 16:44 Egy kicsit elhúzódott a spanyol kapussztár Manuel Almunia comebackje az Arsenalban, de a brit szakírók úgy jósolnak, a hétvégi észak-londoni derbin, a Tottenham ellen már a rutinos hispán lesz az Ágyúsok leghátsó embere. Pénteken dönt Arsene Wenger.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu