Értékes pontot zsákmányoltak a paksiak

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 21. 16:24
Nem volt könnyű dolga a Paksi FC labdarúgócsapatának Zalaegerszegen az NB I 8. fordulójában. A mindkét gárda számára fontos összecsapáson 1-1-es döntetlen született, aminek utólag talán a vendéglátók örültek jobban, hiszen csak egy öngól segítségével tudták bevenni Kovács Attila kapuját. A nem várt angyalföldi fiaskó után Gellei Imre paksi alakulatának egy hét állt rendelkezésére, hogy rendezze sorait. A találkozó után elmondható, hogy sikerült rendet tenni a fejekben, aminek eredményeképp ponttal térhettek haza a Tolna megyeiek.


Gellei Imre a találkozó előtt hangsúlyozta, hogy szeretné korábbi csapatát látni, amely megalkuvás nélküli küzdeni tudással harcol a pályán a győzelemért. A zalai vendégszereplés alkalmával ezen elképzelése vált valóra a rutinos mesternek.

 

„A Vasas elleni meccs után a legfőbb feladatunk az volt, hogy olyan teljesítményt nyújtsunk a ZTE ellen, amivel visszaszerezzük az önbecsülésünket – kezdte az értékelést Gellei Imre.- Tököli Attilát egyszer sikerült eredményesen kiszolgálnunk, amit értékesített is a csapat házi gólkirálya.”

 

„A találkozó előtt elégedett lettem volna egy ponttal, de a látottak után maradt bennem hiányérzet – folytatta a paksiak trénere. - Ami a zalai szereplésünket illeti, Egerszegről sikerült elhoznunk az első NB I-es pontunkat, amelyet összességében nagyon értékesnek tartok.”

 

Tököli Attila nyolcadik gólját szerezte ebben a szezonban – mint Gellei Imre is nyilatkozta – kellett ehhez egy kitűnően meglőtt gólpassz, ami ezen az összecsapáson a csereként beállt Buzás Attilától érkezett.

 

„Beállásomat követően egy jó labdaátvétel után passzoltam is Tököli Attilához, akinek sikerült értékesíteni a helyzetet – idézte fel az esetet Buzás Attila a SportHirado.hu-nak.- Nem volt túl sok helyzet a mérkőzésen, talán azért mert mindkét csapat számára nagy volt tét. Az elmúlt heti Vasas elleni vereség maitt nagy nyomás volt a vállunkon, de ezen az estén nem alakultak az események olyan szerencsétlenül, mint az elmúlt szombaton.”

 

„Benne volt a játékban a mi győzelmünk, de akár a ZTE is nyerhetett volna, összességében igazságos döntetlen született megítélésem szerint – folytatta a gólpasszt adó játékos.- Nehéz mérkőzések várnak ránk a következő időszakban, a Győr ellen jó lenne megszerezni az első hazai győzelmünket.”

 

„Az elmúlt szezonban a Győr úgy érkezett Paksra, hogy győzelmi kényszerben volt, hiszen szerették volna megnyerni a bajnokságot. Most a szezon elején járunk még, így teljesen más összecsapást várok. Úgy gondolom, hogy a Győr csapata is megerősödött, így nem lehet megjósolni mi fog történni jövő szombaton. Megvan a játékoskeretünk ahhoz, hogy elérjük céljainkat és a legjobb tíz csapat közé verekedjük magunkat – zárta a beszélgetést a technikás középpályás.”

 

A Paks jelenleg a 11. helyen áll a tabellán, éppen abban a pozícióban ahol az elmúlt két szezonban végeztek. Innen szeretnének előre lépni a Tolna megyeiek a folytatásban.


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu