KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ZALAEGERSZEGI_TE"
Mi lesz veled, Zalaegerszeg? 2011. november 19. 18:51 Bár szombaton az első "tavaszi" fordulóra került sor a labdarúgó NB I-ben, a Zalaegerszeg még mindig nyeretlen. Az egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülő Prukner-csapat legfeljebb annak örülhet, hogy pontot szerzett a Diósgyőr ellen. A találkozó mindkét találata büntetőből született. A Paks is a mészpontról lőtte a győztes gólját Kecskeméten, ahol kétszer villant a piros lap - egy itt, egy pedig ott.
 
Győztek a Fradi és a ZTE női kosarasai 2010. december 16. 22:13 Nem adott esélyt a sereghajtó Újbuda-BEAC-nak a Ferencváros a női kosárlabda NB I-ben és az ötödik helyen állnak a tabellán, előttük éppen az a Zalaegerszeg tartózkodik, amely hetedik Szolnok baját látta el a másik csütörtöki mérkőzésen.
 
Döntőben a ZTE, a Körmendnek várnia kell 2010. május 11. 20:45 A harmadik mérkőzésen sem kegyelmezett a Szolnoknak, így makulátlan mérleggel, 15 év után először jutott a férfi kosárlabda-bajnokság döntőjébe az alapszakaszgyőztes Zalaegerszeg. A másik elődöntőben szépített a címvédő Atomerőmű a Körmend ellen, így életben tartotta esélyeit a fináléra.
 
Az UEFA-hoz fordulna a Zalaegerszeg 2009. március 17. 12:17 Információink szerint a ZTE FC labdarúgó-csapatának vezetősége máig tűzte ki a határidőt arra vonatkozólag, hogy a nemrégiben két és fél évre igazolt lett válogatott csatár Artjoms Rudnevs játékengedélye megérkezzen Lettországból a futballista új munkaadó egyesületéhez Zalaegerszegre.
 
Szépen emlékezett a Vasas Rudi bácsira 2008. szeptember 27. 20:46 Tisztességes játékkal szépségdíjas gólokat szerezve emlékezett meg a Vasas labdarúgócsapata a kedd hajnalban 86 évesen elhunyt Illovszky Rudolfra, miután a legendáról elnevezett stadionban 3-1-re verte a Zalaegerszegi TE-t. A gólnélküli első félidő után a másodikban Mariusz Unierzyski, Szasa Dobrics és Németh Norbert is betalált, míg a vendégektől csak Roguy Meyé tudott gólt szerezni tizenegyesből.
 
Értékes pontot zsákmányoltak a paksiak 2008. szeptember 21. 16:24 Nem volt könnyű dolga a Paksi FC labdarúgócsapatának Zalaegerszegen az NB I 8. fordulójában. A mindkét gárda számára fontos összecsapáson 1-1-es döntetlen született, aminek utólag talán a vendéglátók örültek jobban, hiszen csak egy öngól segítségével tudták bevenni Kovács Attila kapuját. A nem várt angyalföldi fiaskó után Gellei Imre paksi alakulatának egy hét állt rendelkezésére, hogy rendezze sorait. A találkozó után elmondható, hogy sikerült rendet tenni a fejekben, aminek eredményeképp ponttal térhettek haza a Tolna megyeiek.
  
Remek hajrá után döntetlen Egerszegen 2008. augusztus 16. 20:52 Amilyen nehezen lendültek bele a csapatok a gólhelyzetek gyártásába, olyan izgalmasra sikeredett a véghajrá a ZTE és a Kaposvár meccsén a labdarúgó NB I negyedik fordulójában, végül 1-1-es döntetlen lett a végeredmény.
 
Fordulatos meccset nyert a Zalaegerszeg 2008. augusztus 9. 21:52 Változatos találkozón, 3–2-re nyert a Zalaegerszeg Rákospalotán. A kilátogató nem túl nagyszámú közönség szép gólokat láthatott, miközben a hazai csapat elvesztette veretlenségét az új szezonban. A döntetlen talán igazságosabb lett volna a játék képe alapján, azonban a ZTE a finisben két gyönyörű találattal a maga javára tudta fordítani az eredményt, s végül mindhárom pontot bezsebelte.
 
Bradley szerződése már lejárt, de marad 2008. május 21. 13:23 Szerda este Zalaegerszegre látogat a Soproni sÖrdögök férfi együttese az Uniqa NB I, a férfi kosárlabda-bajnokság alsóházi rájátszásban, amelyben még veretlen a sörgyári gárda.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu