Erre inni kell! Hosszabbít Van Gaal

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 27. 14:31
A Bayern München bejelentette, hogy a héten meghosszabbítja holland vezetőedzője, Louis Van Gaal szerződését. A bajorok egyébként hat forduló alatt nyolc pontot gyűjtöttek és kilencedikek a Bundesligában.


Erre inni kell! A Bayern az Oktoberfest idején újítja meg sikeredzője, a holland Louis Van Gaal kontraktusát. 2012-ig marad Münchenben a tréner.

"Csak azért, mert a hétvégén vereséget szenvedtünk, még nem fogjuk megmásítani a szándékunkat. Hosszabbítunk vele, hogy mindenki lássa, mennyire fontos láncszeme a Bayernnek Louis."

Az edzőnagyság gyenge rajtot vett a bajorokkal ebben a szezonban, de az elmúlt idényben csodát tett, a sírból jött vissza csapatával, hogy aztán rátegye a kezét a salátástálra, a kupatrófeára, nem mellesleg a BL-döntőbe vezesse a bőrnadrágosokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az élet napfényes oldala Bayernéknél
A Bayern München szombaton 3-3-as döntetlent játszott a Bochummal Bundesliga-mérkőzésen, és továbbra is csak bukdácsol a német labdarúgó-bajnokságban. A müncheni klub nagy családja egy nappal később az Oktoberfest zárónapján...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu