Érintetlen maradt a háló Vecsésen

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 1. 15:06
A hazaiak csak kapufáig, a vendég BKV Előre pedig helyzetekig jutott, igaz, Farkas játékvezető egy büntetőt nem adott meg a javukra a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában. A mérkőzés hajrájában Pisont István játékos-edző is pályára lépett.


LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 13. FORDULÓ
VECSÉS – BKV ELŐRE 0–0
Vecsés, 200 néző. V: Farkas Á. (Fehér, Varga G.)
VECSÉS: Tövisháti – Máj, Hungler, Molnár I., Csirinyi – Búza, Csillag (Dévai, 70.), Lukács, Králik (Pisont, 78.) – Folmer, Mészáros (Hoffmann, 64.). Játékos-edző: Pisont István
BKV ELŐRE: Stefán – Baranyai, Páles, Molnár A., Forró – Benke – Halgas (Hégli, 76.), Galántai (Varga E.), Gulyás, Török – Csopaki. Vezetőedző: Gergely Károly
Sárga lap: Lukács (26.), Hungler (55.), ill. Benke (8.), Halgas (30.), Csopaki (70.), Molnár A. (77.)



A hazaiak gyorsan dűlőre akarták vinni a mérkőzést és azonnal támadólag léptek fel. A legnagyobb lehetőség az 5. percben Lukács előtt adódott, aki a baloldali kapufát találta el egy szabadrúgás után. Ezen kívül is adódott több lehetőség a vecsésiek előtt, ám negyedórát követően egy kissé elfáradtak.

Ekkor már a vendégek is előre merészkedtek, s a 16. percben egy tetszetős kontrát követően Halgas alig fejelt a pályaválasztók kapujának bal oldala mellé. Félóra elteltével ugyancsak ő volt a főszereplő, amikor a 16-osra betörve buktatták, ám Farkas játékvezető továbbot intett, sőt még sárga lapot is adott a reklamáló játékosnak.

A szünetben aztán Gergely Károly le is hozta játékosát, ami úgy tűnt, jót is tett a gárdának, mert a második félidőt a vendégek kezdték úgy, ahogyan az elsőt a hazaiak. Meg is hűlt a vér a hazai szurkolókban, mert öt perc alatt több BKV-helyzetet láttak, mint addig összesen. Aztán a hazaiak megint átvették a játék irányítását, és Stefán kapusnak többször is bravúrra volt szüksége a hárításhoz. Gól azonban nem esett, így maradt a gólnélküli döntetlen.

 

EDZŐSZEMMEL:
Pisont István: - Nagyon veszélyes csapat a BKV, ezért nehéz - főleg ezen a talajon - játszani ellenük. Így is sok helyzetet alakítottunk ki, úgy érzem, valamivel közelebb álltunk a győzelemhez, de a döntetlen összességében igazságosnak tűnik.
Gergely Károly: - Mindkét fél előtt adódtak helyzetek, de mivel ezek mindkét kapu előtt kimaradtak, így reális az iksz.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu