Ennyit a Paris SG remek rajtjáról

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 21. 20:09
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 1-0-s vereséget szenvedett a tízszeres bajnok AS Saint Étienne otthonában, a francia bajnokság (Ligue 1) hatodik fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. A PSG végzetét Mouhamadou Dabo jelentette, aki már az első negyedóra végén megszerezte a győztes gólt. A másik kora esti találkozón a Nancy és a Rennes góltalan meccsen osztozott a pontokon.


A forduló előtt még a bajnoki dobogó harmadik fokán álló Paris St Germain kijózanító vereséget szenvedett a kiesőzónából menekülő St. Étienne vendégeként.

 

Mouhamadou Dabo már a 14. percben beállította a végeredményt, a jobbösszekötő helyéről hálószaggató lövésből volt eredményes a jobb-bekk.

 

Az első félidő a zöldmezesekről szólt, a Paris SG-nél az utolsó passzoknál mindig hiba csúszott a számításokba.

 

A térfélcsere után sem volt igazán kapura veszélyes a fővárosi csapat, pedig Le Guen mester mindent megpróbált, Kezsmant, Pancrate-ot, és Luyindulát is behozta. A végén még örülhettek a piros-kékek, hogy Gomis, Dernis és Gigliotti lövésénél is megúszták újabb kapott gól nélkül.

 

A PSG ezzel visszaesett a hetedik helyre, hat pont a hátránya a listavezető Lyonnal szemben. A St. Étienne hat ponttal még így is a 16. helyen szerénykedik.

 

A másik kora esti találkozón a Nancy és a Rennes góltalan meccsen osztozott a pontokon.

FRANCIA ELSŐ OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG (LIGUE 1), 6. FORDULÓ

ST. ÉTIENNE-PARIS SG 1-0 (1-0)

Gólszerző: Dabo 14.

NANCY-RENNES 0-0

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu