KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NANCY AS"
Ezt alaposan elbaltázta a PSG 2011. november 20. 23:14 Maradt ugyan listavezető, de nem lehet büszke vasárnap esti teljesítményére a Paris Saint-Germain. A fővárosiak ugyanis otthon szenvedtek váratlan, 1-0-s vereséget a lista alsó fertályában tanyázó Nancytól a Ligue 1 14. fordulójában. A mindent eldöntő gól a második félidő elején született. Érdekes, de a nagyok (Marseille, Lille, Lyon) közül senki sem nyert és csak a bajnoki címvédő lille-iek szereztek pontot.
 
Keddi mix: a Real is pályán lesz - blog 2011. május 10. 17:48 Bloggerünket semmi sem tántoríthatja el attól, hogy tovább folytassa útját kitűzött célja felé. Szeretne jól és pontosan tippelni, igaz, ez cseppet sem egyszerű. Főleg nem az idény végéhez közeledve. Keddre egy hármaskötést és három szimpla tippet postázott nekünk alkalmi előrelátónk: lesz spanyol foci Real Madriddal, meg skót, osztrák és sok-sok francia labdarúgás. Mercy!
 
Kilenc év után áll fel a kispadról 2011. március 25. 16:29 Kilenc idény után áll fel a Nancy kispadjáról Pablo Correa. Az uruguayi tréner a legrégebben pozícióban lévő edző a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
 
Francia csatárt igazolt a Celtic 2009. július 8. 21:49
 
Profi lett a korábbi afrikai sztár fia 2009. január 11. 07:34 Aláírta élete első profi szerződését Samir Hadji, az 1998-ban Afrika legjobb labdarúgójának választott Mustapha Hadji fia. A 19 éves játékos apja nevelőegyesületénél a Nancynál kezdi meg karrierjét. Mindezt a klub hivatalos oldala tette közzé.
 
Francia labdarúgás: csúnyán megpakolta a Monaco a Le Mans-t 2008. november 23. 19:09 Második félidei lehengerlő játékának köszönhetően 3-0-ra győzött a Monaco a Le Mans ellen a francia labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A Nantes megint kikapott, ezúttal odahaza szomorkodhatott a Nancy elleni 1-0-s vereség miatt.
 
Ligue 1: a Le Mans győzelmével feljött a második helyre 2008. október 19. 19:29 A Le Mans labdarúgócsapata szezonbeli ötödik győzelmét aratta a Nancy ellen a francia bajnokság kilencedik fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. A Rennes már nem tagja az élmezőnynek, ehhez elég volt két pont elvesztése a szebb napokat is megélt Auxerre otthonában.
 
Ligue 1: idegenben csak egy pontra futotta a PSG erejéből 2008. október 5. 23:17 A Paris Saint Germain döntetlent ért el a Nancy otthonában a francia labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.
 
Ennyit a Paris SG remek rajtjáról 2008. szeptember 21. 20:09 A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 1-0-s vereséget szenvedett a tízszeres bajnok AS Saint Étienne otthonában, a francia bajnokság (Ligue 1) hatodik fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. A PSG végzetét Mouhamadou Dabo jelentette, aki már az első negyedóra végén megszerezte a győztes gólt. A másik kora esti találkozón a Nancy és a Rennes góltalan meccsen osztozott a pontokon.
 
Franciaország: a Lyon elintézte a Nancyt a Saone partján 2008. július 24. 22:15 A francia bajnoki címvédő Olympique Lyon játszi könnyedséggel, 3-0-val lépett át soros ellenfelén, a Nancyn Villefranche sur Saone-ban barátságos felkészülési mérkőzésen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu