Elvitte a magyar tehetséget a Feyenoord

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 17. 19:05
Szerződést hosszabbított az Újpest Simon Krisztiánnal, aki 2014-ig kötelezte el magát a lila-fehérekhez, ám tavasszal kölcsönben a Feyenoordnál szerepel majd - jelentette be a budapesti egyesület hivatalos honlapján.


A kacifántos megállapodás ezzel sem végleges, hiszen a felek tovább egyeztetnek a nyáron lejáró kontraktus utáni az opciós megvételi jog érvényesítéséről.

A 19 éves tehetség az utóbbi hetekben kétszer is bizonyított a Feyenoordnál próbajátékon: előbb a Sparta Rotterdam elleni felkészülési mérkőzésen két gólpasszal és egy találattal járult hozzá csapata sikeréhez.

Röviddel később pedig klubja magával vitte a Közel-Keletre edzőtáborba, ahol újabb gólt szerzett, mégpedig az ománi U23-as válogatottal vívott barátságos találkozón.

Simon Krisztián 2008-ban mutatkozott be az Újpest színeiben, 2009-ben a Wolverhamptonnál szerepelt kölcsönben, mielőtt visszatért volna Magyarországra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dzsudzsák a Liverpool látókörében
Angol médiaértesülés szerint a Liverpool új menedzserének, Kenny Dalglishnak is felkeltette a figyelmét Dzsudzsák Balázs. A Daily Mail szerint akár a 12 millió eurós kivásárlási árat is kipengetnék a Vörösök a PSV Eindhoven...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu