Dzsudzsák a Liverpool látókörében

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 17. 14:53
Angol médiaértesülés szerint a Liverpool új menedzserének, Kenny Dalglishnak is felkeltette a figyelmét Dzsudzsák Balázs. A Daily Mail szerint akár a 12 millió eurós kivásárlási árat is kipengetnék a Vörösök a PSV Eindhoven szélsőjéért, akit az észak-londoni gigászok is közelről figyelnek.


Az angol tudósítások szinte naponta adnak hírt Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatos pletykáról, a szélsőt ezúttal a Daily Mail boronálta össze a Liverpoollal.

A lap úgy tudja, a Vörösök újonnan kinevezett menedzsere, Kenny Dalglish nagy rajongója a játékosnak, akiért 12 millió fontos kivásárlási árát sem sokallja.

A Daily Mail megjegyzi továbbá, az Arsenal sem közömbös Dzsudzsák iránt, és Arsene Wenger, az Ágyúsok mestere jó ideje figyelemmel kíséri a fejlődését.

Hogy teljes legyen a kép, a The Sun brit bulvárlap arról számolt be, a másik észak-londoni klub, a Tottenham is bejelentkezett a PSV legértékesebb labdarúgójáért.

Az értesülés valóságalapját megkérdőjelezi, hogy posztján Gareth Bale játszik a Spursnél, márpedig őt aligha lenne futballista, aki ki tudna szorítani a csapatból.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu