Elhappolja a Tottenham az MU kapusát?

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 17. 13:35
A jövő évi labdarúgó-világbajnokságot szem előtt tartva állandó játéklehetőséghez szeretne jutni Ben Foster. A Manchester Unitednél már csak harmadik számú kapus ott akar lenni a Háromoroszlános válogatottban, ezért többet szeretne védeni. A téli átigazolási időszak egyik szenzációja lehet, ha a futballista 6 millió fontért a gyárvárosból Londonba, a Tottenhamhez költözik.


„Nem igazán esik jól, hogy már csak a harmadik számú kapus vagyok a Unitednél - kezdte a 26 éves kapus, aki legutóbb múlt szombaton Katarban, Brazília ellen védte az angolok ketrecét. - Ha belegondolok, hogy még a kispadra sem férek oda! Meglátjuk mi lesz, de mivel ott akarok lenni Dél-Afrikában a válogatottal, ennél többet kell védenem.”

Nos, a kapus mostanság valóban nem teljesített úgy, hogy Sir Alex Ferguson menedzser megszerethesse. Edwin van der Sar és Tomasz Kuszczak is megelőzi a rangsorban a játékost, aki most már a klubváltás gondolatával foglalkozik.

Foster négy évvel ezelőtt érkezett 1 millió fontért a Stoke Citytől, aztán 2005 és 2007 között két idényen át a Watfordot erősítette kölcsönben. A négyszeres angol válogatott hálóőr úgy érzi, sohasem lesz a mester első számú kedvence, ezért tulajdonképpen örül a Tottenham közeledésének.

Harry Redknapp a téli időszakban a motorbalesetben megsérült Carlo Cudicini helyére, és Heurelho Gomes mellé szeretne egy portást, így kerül(he)t képbe az MU-játékos. Hírek szerint Londonban készek 6 millió fontot is áldozni a kegyvesztett Fosterért. Kérdés, megéri-e az árát... 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu