KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BEN FOSTER"
Kihívója akadt Joe Hartnak! 2013. február 28. 22:22 VIDEÓ! Ben Foster megszakítja önkéntes száműzetését, és visszatér az angol válogatottba. Már a San Marino és Montenegró elleni vb-selejtezőkön Roy Hodgson szövetségi kapitány rendelkezésére áll majd a Manchester United korábbi, a West Brom jelenlegi kapusa.
 
Fülöp Márton is Gera csapattársa lehet 2011. augusztus 3. 20:25 A frissen leigazolt Ben Foster mögé, tartalékkapusnak szeretné megszerezni Fülöp Mártont Gera Zoltán régi-új csapata, a West Bromwich Albion - állítja a Daily Mail. Priskin Tamásért pedig a Premier League-újonc Swansea van oda.
 
Geráéknál a Man. United korábbi kapusa 2011. július 29. 21:20 Ben Foster egy évre szóló kölcsönszerződést keretében csatlakozott a West Bromwich Albionhoz, így minden bizonnyal a klubhoz kerülő Gera Zoltán társa lesz.
 
Nem akar angol válogatott lenni 2011. május 11. 15:09 Ben Foster úgy nyilatkozott, egyhamar nem kívánja újra magára ölteni az angol labdarúgó-válogatott mezét.
 
Kapuscsere az angoloknál 2011. március 25. 10:55 Ben Foster torokgyulladása nem javult a csütörtökről péntekre virradó éjszaka, így Scott Carson ugrott be a helyére az angol válogatottba harmadik számú kapusának.
 
Korai pályázó az év potyájára Londonból 2011. január 11. 23:25 VIDEÓ! Az év potyája címre pályázhat a Birmingham kapusa, Ben Foster azzal a bakival, amellyel 2-1-es hazai győzelemhez segítette az emberhátrányban játszó West Hamet az Angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén. Carlton Cole harmatosabbnál is harmatosabb lövését sikerült beengednie a két lába között a kapuba. A visszavágót január 26-án rendezik, a másik párharcban az Ipswich és az Arsenal ütközik meg (először szerdán).
 
Három évre vették meg a ManU kapusát 2010. május 19. 15:26 Immár hivatalos: Ben Foster átigazolt a Manchester Unitedtől a Birmingham Cityhez. A világbajnoki keretben számításba nem vett korábbi válogatott kapus három évre szóló szerződést kötött a Premier League kilencedik helyezettjével.
 
Csapatot váltana az MU kapusa 2009. december 3. 19:23 Ben Foster az állandó játéklehetőség reményében csapatot váltana a téli átigazolási időszakban – értesült róla a Daily Mirror. A kapus elsősorban kölcsönszerződésben gondolkodik, hogy egyáltalán esélye legyen bekerülni Fabio Capello világbajnoki keretébe, az olasz mester ugyanis csak olyan játékosokra számít, akik klubjukban meghatározó szerepet játszanak.
 
Elhappolja a Tottenham az MU kapusát? 2009. november 17. 13:35 A jövő évi labdarúgó-világbajnokságot szem előtt tartva állandó játéklehetőséghez szeretne jutni Ben Foster. A Manchester Unitednél már csak harmadik számú kapus ott akar lenni a Háromoroszlános válogatottban, ezért többet szeretne védeni. A téli átigazolási időszak egyik szenzációja lehet, ha a futballista 6 millió fontért a gyárvárosból Londonba, a Tottenhamhez költözik.
 
Az MU bohóca, mégis angol válogatott! 2009. október 11. 17:16 Ben Fosterről az elmúlt időszakban sok mindent el lehetett mondani, csak azt nem, hogy biztos kézzel őrizné a Premier League-bajnok Manchester United hálóját. Nos, ettől függetlenül behívót kapott az angol labdarúgó-válogatottba.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu