Dzsudzsák és Juhász nélkül Hollandiában?

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 26. 17:19
Szegény embert az ág is húzza: a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint elképzelhető, hogy sem Dzsudzsák Balázs, sem Juhász Roland nem játszik a jövő keddi, hollandok elleni amszterdami Eb-selejtezőn. Hihetetlen. A keretbe két új ember kapott meghívót.


Sérülés miatt egyelőre kérdéses Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland játéka is - áll az mlsz.hu-n, keddi szereplésük attól függ, javul-e az állapotuk a jövő hét elejéig.

"Dzsudzsák Balázs korábbi sérülése kiújult (bordasérülés - a szerk.), Juhász Roland pedig rúgást kapott a lábára, mindkettőjük játéka kérdéses a visszavágón - mondta Egervári Sándor szövetségi kapitány. - A kiesők helyére a tartaléknak nevezett játékosok közül Debreceni Andrást és Komlósi Ádámot hívtam be a keretbe, ők vasárnap reggel csatlakoznak hozzánk. A keddi mérkőzésen szeretném frissíteni a csapatot, ezért a kényszerű cserék mellett is tervezek változtatásokat az összeállításon."

A Hollandia elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőt követően Egervári Sándor két új játékost hívott meg a válogatott keretébe. Három játékos elhagyta a válogatott edzőtáborát, Elek Ákos és Lipták Zoltán eltiltás, Hajnal Tamás pedig sérülés miatt nem állhat a csapat rendelkezésére a keddi, amszterdami találkozón. Helyükre a szakmai stáb meghívta a keretbe a korábban a tartalékok közé jelölt Debreceni Andrást, valamint Komlósi Ádámot, akik vasárnap csatlakoznak a a csapathoz.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu