Drogba kihagyja a vb-t?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 21. 20:36
Komolyan elkezdhetnek aggódni az elefántcsontparti válogatott szurkolói, legnagyobb kedvencük Didier Drogba ugyanis lágyéksérüléssel küszködik, és várhatóan meg kell műteni. A kérdés csak az, hogy mikor?


A Kékek a hétvégén a városi rivális Tottenham vendégei voltak a White Hart Lane-en. Carlo Ancelotti már a félidőben kihasználta mindhárom cserelehetőségét, szerencsétlenségére azonban Drogba a második játékrész elején jelezte, hogy nincs teljesen rendben. Ágyékfájdalmai ellenére azonban vállalni tudta a további játékot, és végigfutballozta a mérkőzést.

Utóbb kiderült, hogy a játékost egész biztosan meg kell műteni, a kérdés csak az, hogy mikor? Ha ugyanis még a szezon befejezése előtt vállalja a beavatkozást, akkor azzal veszélybe sodorhatja a júniusban kezdődő világbajnokságon való szereplését. A másik opció viszont, hogy részt vesz a vb-n, kockáztatva ezzel játéka minőségét, sőt, az egészségét is.

Az elefántcsonparti média felhívta a kapitány, Sven-Göran Eriksson figyelmét a veszélyre – nem mintha ezt a svéd mester nem tudná –, hogy kezdje el keresni a Chelsea-játékos helyettesét.

A szurkolók azonban egyáltalán nem örültek ennek a hírnek, nem szeretnék ugyanis, ha a gárda emblematikus figurája nélkül utazna el Dél-Afrikába – ahol egyébként a sokak által csak „halálcsoportként” emlegetett kvartettbe kaptak besorolást, Brazília, Portugália és Észak-Korea társaságában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megégett a Chelsea Londonban!
VIDEÓK! Nem elég, hogy csodával határos módon, az utolsó pillanatokban szerzett góllal nyert a Manchester United a városi rangadón, a Chelsea is megtette neki azt a szívességet, hogy veszít a londoni derbin a White Hart Lane-en...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu